Der findes alternativer til Olsen


Der findes alternativer til Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Olsen fremstår som en af de mest magtfulde landstrænere, mener Morten Bruun, der dog frygter, at befolkningens opbakning kan vise sig at være spinkel.

Det bør ikke være manglen på kvalificerede alternativer, der har fået Dansk Boldspil-Union (DBU) til at forlænge Morten Olsens kontrakt som landstræner. Det mener fodboldekspert og tidligere landsholdsspiller Morten Bruun.

- Man kunne sagtens have fundet en anden til jobbet. Selvfølgelig kan Danmark finde en anden landstræner. Jeg er da også sikker på, at Morten Olsen ikke er forlænget i mangel af bedre, men fordi han er ønsketræneren, siger Morten Bruun, der dog selv sad med en fornemmelse af, at det kunne være et godt tidspunkt for forandring.

- Det er helt okay med mig, at han fortsætter, og DBU har alle argumenter i orden. Han har gjort det godt og er vel en af de mest magtfulde landstrænere overhovedet, fordi han interesserer sig så grundlæggende for alt i dansk fodbold. Jeg har bare haft fornemmelsen af, at dette kunne være rette tid til et skifte, hvor Morten Olsen kunne være stoppet med en succes i form af VM, mener Morten Bruun, der er i tvivl om, hvor solid folkeopbakningen vil vise sig at være bag Olsen og holdet, hvis resultaterne bliver dårlige.

Han peger som eksempel på nederlaget til Ungarn i den sidste VM-kvalifikationskamp i Parken - få dage efter, at VM-pladsen var sikret.

- Jeg er stadig rystet over, at et dansk landshold bliver piftet ud af Parken tre dage efter, at man på meget flot vis har kvalificeret sig. Det fortæller noget om, at den goodwill, holdet har, er ved at være tyndslidt. Og mange sidder nok også med en følelse af, at landsholdet har bevæget sig længere væk fra folket og er blevet mere lukket. Det er en generel tendens overalt, men det sandelig også en del af det setup, som Morten Olsen har været med til at skabe i DBU.

Der findes alternativer til Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce