Der er intet som rosmarin

Foto: niels abildtrup

Der er intet som rosmarin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var ingen hemmelighed, at et par små ugers rundfaren mellem fjerne tinder og dale så småt havde tæret på kræfterne. Det var tid at fylde en tiger på tanken.

Eller rettere et godt stykke kød. I stedet for den evindelige grøntsagssuppe.

Uvejret piskede ned over Hotel Auracher Löchl, og man kunne lige så godt bænke sig i middelalder-krostuen.

Kuglepennen faldt på en klassisk tyrolerret, Rinderrückensteak mit Gartengemüse, Kräuterbutter und Rosmarinkartoffel, og vi nægter fortsat i rette Bruxelles-ånd at oversætte.

Tværtom iles straks til dommen, nemlig tre Lederhosen: Kødet var eminent mørt, og rosmarinen pyntede kartoflerne, som kun rosmarin gør det. Urtesmørret smeltede både på gemüsen og tungen og retfærdiggjorde klart prisen på 17,40 euro, lidt under 150 kroner.

Der var langstilkede roser til både chefkokken, iført passende hestehale, og overtjeneren Yasmin.

Der var igen energi til at spørge Guus Hiddink, om hvad der gik galt. (nab)

Der er intet som rosmarin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce