Den onde ørn fra Herlev: Odense Bulldogs tabte stort til bundhold

Frederik Sørensen (t.h.), her i kamp for pucken i en dyst mod Hvidovre, fik reduceret til 4-2 for Odense Bulldogs i kampen mod Herlev, der vandt 6-2. Foto: Lasse Hansen

Den onde ørn fra Herlev: Odense Bulldogs tabte stort til bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs tabte for tredje gang i denne sæson ude til Herlev, der vandt 6-2. Bulldogs har kun fire point ned til den syvendeplads, der udløser play-in-kampe mod formentlig Herlev om en kvartfinaleplads.

Ishockey: Odense Bulldogs gav klubbens trofaste fans en trist jubilæumsgave, da Bulldogs Support søndag fejrede fanklubbens 25-års fødselsdag med en søndagstur til Herlev for at bakke hockeyhundene op. Odense Bulldogs tabte stort til Herlev Eagles, der ligger nummer 10 og næstsidst. 6-2 stod der på tavlen i ørneborgen, da kampen var slut.

Herlev har haft et godt tag på Odense Bulldogs i denne sæson og har nu taget tre sejre på hjemmebane i sæsonens indbyrdes opgør.

Bulldogs er stadig blandt de seks bedste, der går direkte videre til kvartfinalerne, da Rungsted lørdag aften tabte 3-0 ude til Sønderjyske.

Lige nu har Bulldogs fire point ned til Rungsted på syvendepladsen. Netop Herlev bliver formentlig modstanderen i den play-in-serie, der venter holdet på syvendepladsen, når grundspillet er slut om fire runder.

Så hvis de fynske hunde ryger ned på plads syv, bliver det knald-eller-fald-dueller mod Herlev om en kvartfinaleplads. Bulldogs kan dog trøste sig med, at holdet har vundet begge hjemmekampe mod Herlev i denne sæson.

Hurtigt mål ikke nok

Bulldogs kom godt fra start med en scoring af Søren Nielsen efter blot to minutter.

Men Herlev svarede hurtigt igen med to mål inden for et minut. Thomas Søndergaard udlignede efter tre minutter, og 50 sekunder senere scorede den tidligere Odense-spiller Mathias Thinnesen til 2-1.

Holden Anderson scorede til 3-1 i powerplay to minutter før udløbet af første periode.

Herlev-canadieren Holden Anderson og Bulldogs' assisterende kaptajn Martin Larsen røg begge tidligt i bad efter seks minutters spil af anden periode. De fik begge game misconduct efter et slagsmål.

Et minut før periodepausen scorede svenske Erik Johansson til 4-1 hos sin landsmand i Bulldogs-buret, Robin Rahm.

Frederik Sørensen fik reduceret til 4-2 i powerplay i starten af tredje periode, men Bulldogs kom ikke tættere på. Tværtimod.

Thomas Søndergaard scorede til 5-2 i powerplay fire minutter før tid, og Mathias Thinnesen gned det sidste salt i såret hos sin tidligere klub med scoringen til 6-2 et minut før tid foran 420 tilskuere i Herlev Skøjtehal.

Den tidligere Odense-spiller Mikkel Ankjær Nielsen var ikke med hos Herlev. Han afsonede karantæne efter en matchstraf i fredagens nederlag mod Gentofte.

I den kommende uge er der kamppause i Ishockeyligaen på grund af landskampe. Odense Bulldogs har fire kampe tilbage af grundspillet, heraf tre på hjemmebane. Næste kamp er tirsdag 20. februar hjemme mod Sønderjyske.

Den onde ørn fra Herlev: Odense Bulldogs tabte stort til bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce