Den gule fare skal hjælpe OB


Den gule fare skal hjælpe OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hold med Horsens i eftermiddag, hvis du ønsker at se OB vinde det første danske mesterskab siden 1989.

Selv om OB med lutter sejre i de sidste syv runder selv kan afgøre mesterskabskampen, så er det et godt bud, at der skal hjælpende fødder til fra andre hold, hvis det nærmest uvirkelige skal ske.

Og da bundholdet Horsens allerede har præsteret det løjerlige greb at baske både Brøndby og OB her i foråret, så tror østjyderne selvsagt på chancen for en sensationel triple mod FCK.

Hvis Horsens fuldfører kunststykket, går vinderen af søndagens match Brøndby-OB på førstepladsen.

Bid mærke i, at Horsens har den slidstærke midtbanespiller Allan Søgaard tilbage i truppen efter karantæne. Søgaard løftede hjemmeholdet mod både OB og Brøndby. Men var til gengæld savnet i 1-5-nedturen i Randers i midtugen.

OB-tilhængerne kan stadig i halvandet døgn glæde sig over 5-0-sejren i Vejle. Her gik fight, selvtillid og teknik op i en højere enhed. Det første mål var et typisk eksempel på, hvad et tophold i medgang magter.

Da sprinteren Peter Utaka blev spillet i dybden og placerede sig til et svært venstrebens-forsøg mod nogle blokerende forsvarere, valgte han i stedet en vaks skudfinte, trak bolden bagud og serverede med en følt pasning åbningsmålet til en fremløbende Espen Ruud.

I en formkrise havde Utaka nok banket på kassen, men Vejle-keeper Jimmy Nielsen havde pareret.

Nu malede OB-maskinen, mens Vejles hold, for tiden uden angribere, brændte den halvanden chance, som bød sig ved 0-1 i starten af 2. halvleg.

OB er sikker på en UEFA Cup-billet. Hvis den gule fare lever op til kultnavnet mod FCK, og henter bare det ene point, er vejen til et i det mindste spændings-sitrende forår åbnet.

Der kan endda ske det mys­tiske, at Horsens slår de tre suveræne titelkandidater i samme forår. Og rykker ud. Selv om Vejle lige ligner favoritten til den kranke skæbne.

Den gule fare skal hjælpe OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce