Den gamle dame vender tilbage


Den gamle dame vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter to år i eksil fra Champions League er Juventus med Christian Poulsen tilbage i aften, når sæsonens dynamitpulje skydes i gang

FODBOLD: To års europæisk tørke og en tur i Serie B på grund af bedrageri. Efter at have levet en helt uvant tilværelse i den ligegyldige ende af europæisk fodbold er Juventus tilbage i årets Champions League som "genfødt", som holdets træner Claudio Ranieri udtrykker det.

Vejen til succes bliver dog alt andet end nem for den traditionsrige klub med den danske landsholdsspiller Christian Poulsen på den defensive midtbane. Kvalifikationen til knock out-fasen kræver, at holdet kommer videre fra en pulje, hvor Juventus skal op mod et af de mest succesrige europæiske hold, Real Madrid, og sidste års vinder af UEFA Cup'en, Zenit Skt. Petersborg, mens de hviderussiske debutanter Bate Borisov bør vise sig at blive en overkommelig modstander. Sæsonens dynamitpulje med andre ord.

- Den her gruppe er meget stærk. Det er logisk, at vi ikke kommer til at sove godt, men de andre hold kommer heller ikke til at sove godt, fordi de ved, at de skal møde Juventus, siger Ranieri.

Bendtner i kulden

Mens Juventus og Poulsen får lov at møde russerne på hjemmebane, så må landsholdets unge angriber Nicklas Bendtner en tur til Ukraine, der lige nu byder på køleskabstemperaturer, for at sparke Champions League i gang sammen med Arsenal.

Bendtners muligheder for at starte inde mod Dynamo Kiev er modsat Poulsens ganske små, da en af hans nærmeste konkurrenter, Emmanuel Adebayor, scorede hattrick i weekenden. Og danskeren skal ikke regne med, at Wenger spiller med flere angribere end vanligt, for målet for Arsenal er en stille og rolig aften.

- Det er et svært sted for os at spille. Det er måske en lille smule bedre for os at spille derovre tidligt, men jeg er overbevist om, at det bliver en voldsom udfordring. Vi tager derover og forsøger at vinde, men selv hvis vi kun tager ét point, vil det være en god start for mig, siger Arsene Wenger.

Et af de opgør, der har potentiale til at blive det teknisk flotteste, er kampen mellem de forsvarende mestre Manchester United og Villarreal i AaB's pulje. Begge hold er i pulje med AaB og Celtic.

Muligvis bliver verdens bedste fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, klar til kampen på Old Trafford. (ritzau)

Den gamle dame vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce