Den enes død


Den enes død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afslutningen på 2. division vest bød på et usædvanligt drama med fynske hold involveret i både top og bund, og efter 2.700 minutters fodbold i løbet af sæsonen blev det hele afgjort i de sidste 30 sekunder.

FC Fyn var i kamp i Vanløse, mens Næsby hjemme tog imod Hjørring. Alligevel samlede en stor del af opmærksomheden sig omkring opgøret Brabrand - AB 70, hvor de to fynske hold dog havde modstridende interesser.

FC Fyn skulle håbe på AB 70-sejr, da det i tilfælde af FC Fyn-sejr over Vanløse ville udløse oprykningskampe til FC Fyn på bekostning af Brabrand.

Næsby derimod skulle håbe på Brabrand-sejr, som ville sikre Næsby overlevelse i rækken uanset udfaldet af kampen mod Hjørring.

Kun sejre til både FC Fyn, Næsby og AB 70 ville gøre begge fynske hold til vindere.

Hovedregning og opstilling af forskellige scenarier var derfor blandt hovedingredienserne på de respektive stadions.

FC Fyn kom i spidsen efter 24 minutter, og da AB 70 scorede efter 66 minutters spil, var fusionsklubben på vej til kvalkampe til 1. division, mens Næsby stadig var foran 2-1. Dermed så begge fynske hold en periode ud til at klare skærene.

Vanløse fik dog udlignet, og i tre minutter havde Brabrand oprykningskampene på hånden, fordi FC Fyn ikke opfyldte kravet om selv at sejre. Mlungisi Mchunus Scoring til 2-1 tre minutter senere bragte dog FC Fyn tilbage i lykkeland, men samtidig udlignede Hjørring i Næsby, og dermed var Næsby på vej i Danmarksserien.

Nu var interesserne modstridende på tværs af Odense. På Næsby Stadion håbede man nu inderligt på en Brabrand-scoring, hvis man ikke selv kunne sikre de nødvendige point, mens FC Fyn-lejren så hjerteligt bad om lidt held og fortsat AB 70-sejr i Brabrand.

Uden yderligere Næsby-scoringer ville det groteske drama ende med én fynsk klub i jubel og én i dyb skuffelse, og med Brabrands scoring et halvt minut før slutsignalet var det FC Fyns drømme, der faldt sammen, mens Næsby takkede Brabrand for hjælpen.

Den enes død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce