Den allerbedste fødselsdagsgave: GOG vinder over Nordsjælland

GOG's unge Emil Lærke (th.) blev en profil i GOG's sejr over Nordsjælland Håndbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Den allerbedste fødselsdagsgave: GOG vinder over Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-cheftræner Nicolej Krickau fyldte 32 år, tirsdag, og fik garanteret sin bedste gave, da hans hold vandt 34-26 over Nordsjælland Håndbold efter to nederlag i træk. Men glem de første 20 minutter af opgøret. Alt for mange fejl og missede chancer.

Håndbold: GOG fik tirsdag aften gravet sig op af det hul, som holdet var røget ned i med to nederlag i træk - mod Sønderjyske og Skanderborg.

En sejr på 34-26 over Nordsjælland Håndbold efter fynsk føring 15-13 ved pausen udløste nogle af de kraftigste råb, "Hvem var det, der vandt i dag ...", fra spillerne i rundkreds midt på banen, som jeg har hørt - og til uddelt begejstring fra de 1577 tilskuere.

Men træerne vokser ikke ind i himmelen. Glem de første 20 minutter - set med gule øjne. GOG var både bagud 1-6 og 6-8 i en start, hvor der blev begået for mange personlige fejl og misset store chancer. GOG'erne havde chancerne til flere scoringer, men bolden blev bare ikke sendt i nettet.

Fra 11-11 efter 24 minut så GOG sig imidlertid reelt ikke tilbage, og hjemmeholdet satte endnu mere tryk under kedlerne i de sidste 30 minutter med mere tempo og et endnu tættere forsvar.

Men Nordsjælland er altså et smalt hold, hvor alt skal gennem Meklenborg, og det holder ikke i længden - hvad man også så i anden halvleg, hvor profilen måtte på bænken for at få luft, og gæsterne nærmest gik i stå

Nicolej Krickau fik med sejren sin allerbedste fødselsdagsgave - han fyldte 32 år, tirsdag. Og han var "vanvittig tilfreds" - og tilføjede:

- Jeg er stolt af drengene. vi viste vor bredde - og vi viste sammenhold. Der var mange gode indsatser. Ikke mindst fra Frederik Clausen, der fik stabiliseret forsvaret.

Og så var der også gode indhop af Jon Andersen, den halvskadede Lars Hald og ikke mindst af den unge fløj, Frederik Bo Andersen.

GOG-Nordsjælland Håndbold 34-26 (15-13)
Ligaen, herrerKampens gang: 1-3, 3-6, 5-8, 6-8, 12-12, (15-13), 18-15, 22-17, 24-19, 27-22, 30-23, 34-26.

Mål: GOG: Niclas Kirkeløkke 6, Emil Lærke 6, Emil Jakobsen 5 (1), Oscar Bergendahl 4, Frederik Bo Andersen 4, Lars Hald 3, Jon Andersen 2, Mathias Gidsel 2, Frederik Clausen 1, Lukas Jørgensen 1. Nordsjælland: Johan Meklenborg 9 (3), Carl-Emil Haunstrup 5, Andreas Nielsen 5, Nicolas Lundbye 2, Dan Hansen 1, Jesper Dahl 1, Kasper Kisum 1, Lasse Uth 1.

Bedste spiller: GOG: Emil Lærke. Nordsjælland: Johan Meklenborg.

Udvisninger: GOG: 4. Nordsjælland: 4.

Dommere: Michael Søegaard og Thomas Kalisz Nielsen - præstation ok.

Tilskuere: 1577.

GOG's næste kamp: Lørdag den 17. november, kl. 18.00: RK Vojvodina-GOG (EHF Cup-kvalifikation).

Bemærkninger: Godkendt med en næsten fyldt arena til en tirsdagskamp mod Nordsjælland Håndbold.

En forløsning

Landsholdsback Niclas Kirkeløkke og Emil Lærke - erstatningen for den langtidsskadede Lasse Møller - blev GOG's største profiler. Fra Emil Lærke lød det i minutterne efter kampen:

- Det var en forløsning. Vi har spillet to dårlige kampe. Derfor var det fedt med en sejr i dag. Vi fik spillet meget sammen - og stod godt sammen. Jeg blev sat godt op af blandt andre Pujol og Kirkeløkke. Nu skal vi til Serbien på lørdag og smadrer dem dernede.

Sport Fyn noterede sig seks redninger fra Frank Mikkelsen - stadig for lidt.

10 minutter før tid kom kun 17-årige Svend Rughave ind i GOG-målet og snuppede både et straffekast og en stor Nordsjælland-chance. De to indgreb var ved at vælte arenaen i begejstring.

Med sejren kaster GOG sig atter op på tredjepladsen i ligaen og kan med mere ro begynde forberedelserne til EHF Cup-slaget i Serbien på lørdag.

Den allerbedste fødselsdagsgave: GOG vinder over Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce