Delaney advarer mod gammel bekendt i Superligaen


Delaney advarer mod gammel bekendt i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark skal især holde Yura Movsisyan og Henrikh Mkhitaryan i kort snor, hvis Armenien skal besejres mandag.

Thomas Delaney var hevet med til søndagens pressemøde på spillerhotellet Marriott i Jerevan forud for mandagens EM-kvalifikationskamp ude mod Armenien.

Og FC Københavns anfører brugte anledningen til at advare mod to af Armeniens bedste spillere.

Især den tidligere Randers-angriber Yura Movsisyan, som i dag spiller for den russiske storklub Spartak Moskva, skal der holdes et vågent øje med i hele kampen.

- Den spiller, vi kender bedst, vil være Movsisyan, som spillede i Danmark i mange år. Som vi kender ham, er han en målsluger og farlig i feltet. Han har vist, han kan score mål, siger Delaney.

Blandt andet scorede Movsisyan to gange i Parken, da Armenien i VM-kvalifikationen ydmygede Danmark i en 0-4-afklapsning i juni 2013.

Den største stjerne af dem alle hos Armenien er dog Borussia Dortmunds midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan, der både kan blive brugt på den defensive midtbane eller i en mere offensiv position.

- Og så er der Mkhitaryan, som er en topspiller i Europa. Han har måske skiftet rolle på landsholdet. Men uanset hvor han spiller, om det er som sekser, otter eller tier, så ved vi, han kan afgøre en kamp, siger Delaney.

Mkhitaryan scorede både i Armeniens 4-0-sejr i 2013 samt i det seneste indbyrdes opgør i Parken, som endte med en dansk 2-1-sejr - for præcis et år siden mandag.

Delaney, som er i spil til pladsen som venstre back, er klar til at gribe chancen mod Armenien, hvis midtbanespilleren får den.

- Jeg har nu været med nogle gange. I begyndelsen, når man kommer på landsholdet, vil man bare gerne være med. I næste fase vil man blive på holdet, og dernæst vil man gøre en forskel.

- Jeg har stor selvtillid efter et par gode måneder på det seneste. Så jeg er parat til at spille en rolle, men det er træneren, som bestemmer, siger Delaney.

Kampen mod Armenien spilles mandag klokken 18 dansk tid.

Delaney advarer mod gammel bekendt i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce