Degraderet dansker kæmper for karrieren i Ajax


Degraderet dansker kæmper for karrieren i Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lasse Schöne var tidligere en stor profil i Ajax. Nu forsøger han på træningsbanen at sikre sig spilletid.

Lasse Schöne glider længere og længere væk fra spilletid i Ajax Amsterdam, og fra at være en af klubbens stjerner må danskeren nu forsøge at kæmpe sig til spilletid på træningsbanen.

- Det er op til mig at gøre det så vanskeligt for træneren, som overhovedet muligt, og det kan jeg hovedsageligt gøre på træningsbanen. Det er ikke altid nemt, men jeg har tænkt mig at kæmpe for min plads, siger Lasse Schöne ifølge Tipsbladet til Ajax Life.

Senest sad den 29-årige dansker på bænken i hele opgøret mod Twente, og det var anden gang i træk, han ikke fik spilletid i den bedste hollandske række for Ajax, hvor manager Frank de Boer foretrækker Davy Klassen på Schönes position.

- Jeg er en anden type end Davy. Han er en spiller, der kan lide at løbe i dybden, mens jeg er bedre i mellemrummene. Det er der, jeg bedst kan lide at spille, siger danskeren.

Lasse Schöne forlængede i marts sin kontrakt med Ajax, så den løber frem til juni 2017.

Dengang kunne Lasse Schöne se frem til en sommer som kontraktfri spiller i Ajax efter to sæsoner med to hollandske mesterskaber.

Snakken gik på, at den danske landsholdsspiller havde tilbud fra større ligaer, men han valgte at blive i Holland, hvor han nød stor opbakning hos cheftræneren.

- Lasse har siden sin ankomst bevist, at han er en vigtig spiller for os. Hans kvaliteter er velkendte, og hans erfaring er meget vigtig for os. Han ved, hvordan vi arbejder, og hvordan vi ønsker at spille, lød det fra Frank de Boer efter kontraktforlængelsen.

Lasse Schöne kom til Ajax i sommeren 2012 fra NEC Nijmegen. Han har tidligere også spillet for Heerenveen og De Graafschap i Holland. Han var senest med på det danske landshold i foråret, hvor han fik syv minutter i en venskabskamp mod Frankrig.

Ajax møder torsdag Celtic i Europa League-gruppespillet.

Degraderet dansker kæmper for karrieren i Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce