Degn smækker med døren


Degn smækker med døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere AGF- og Brøndby-spiller Peter Degn stopper i Silkeborg, uanset om klubben rykker op i SAS Ligaen. Han er stærkt utilfreds med klubbens løntilbud.

Hvis Silkeborg efter sommerferien atter kan kalde sig SAS Liga-klub efter to år uden for den bedste danske fodboldrække, bliver det uden midtbanespilleren Peter Degn. 32-årige Degn har kontraktudløb til sommer, og den tidligere AGF- og Brøndby-spiller er fortørnet over den etårige kontraktforlængelse, Silkeborg har tilbudt ham.

- Den nye etårige kontrakt var meget præstationsbetinget, og det er fint nok, men grundlønnen ville gøre mig til en af de absolut lavest lønnede spillere i hele truppen i de fem måneder om året, hvor vi ikke spiller kampe, og det ville jeg ikke være med til, siger Peter Degn til B.T.

Peter Degn, der scorede for AGF i pokalfinalen i 1996, men aldrig slog til i klubber som Everton og Brøndby, har siden nytår været med i alle kampe for Silkeborg.

- Jeg er meget overrasket og skuffet, for jeg har været her i fem et halvt år og synes selv, at jeg bidrager med noget. Jeg har endda været med til frivilligt at gå ned i løn, da vi rykkede ud, siger Peter Degn.

Degn smækker med døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce