De vilde rygters tid: OB's Grytebust til spansk klub

Transfervinduet lukker om et par uger, og rygterne om OB's målmand Sten Grytebust (tv.) florerer med uforsmindsket kraft. Foto: Frank Cilius/Scanpix

De vilde rygters tid: OB's Grytebust til spansk klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diverse sociale medier forbinder OB-keeper med skifte til spansk klub

FODBOLD: Det er tid for de vilde rygter på både den danske og internationale fodboldboldbørs, fordi transfervinduet lukker i Danmark om godt to uger.

På nettet florerer i øjeblikket et stædigt rygte om, at OB's norske keeper skal sælges til en spansk klub og, at hans sidste kamp for OB bliver søndag aften på hjemmebane mod FC Midtjylland. Det har Sport Fyn ikke kunnet få bekræftet fra nogen autoritativ kilde. Grytebust selv er tavs i den slags sager.

Sport Fyn har fra tirsdag formiddag kontaktet OB's sportsdirektør Jesper Hansen både på sms og på mobiltelefonen, men han er ikke vendt tilbage med en af- eller bekræftelse på det rygte.

Grytebust har tidligere været sat i forbindelse med både Brøndby, FC Groningen, Vitesse Arnhem og en unavngiven tyske Bundesligaklub, og nordmanden er varm, fordi han er et brugbart salgsobjekt for OB, fordi han har et år tilbage af sin kontrakt med OB, der hele tiden har haft til hensigt at hjælpe ham videre til større klubber og udfordringer.

Navne som Bashkim Kadrii, Morten "Duncan" Rasmussen og Bjørn Paulsen findes også i gryden af rygter. Kadrii er vendt hjem til FCK efter at være lejet ud til Randers og søger nu nye udfordringer. Kadrii har tidligere været OB'er.

Morten "Duncan" Rasmussen er erklæret færdig i polske Pogon Stettin, selv om han har et mere år mere hos polakkerne. Den tidligere AGF-bomber har ikke levet op til forventningerne i Polen. Han kan være typen på den fandenivoldsk angriber med stor fysik og frygtløshed, som OB lige nu mangler.

Samtidig har Bjørn Paulsen, som Jakob Michelsen været træner for både i Sønderjyske og Hammarby, profilen på en forsvarer, der kan forberede OB's evner i luften og ved dødbolde, hvor fynboerne er svage. Men Bjørn Paulsen virker til at være for dyr med et prisskilt på 7,5 millioner kroner.

OB var tidligere i forhandlinger om Kasper Larsen, men kunne ikke blive enige, så han havnede i Norrköping i stedet. Også den tidligere Brøndby-spiller, kosovo-tyskeren, Besar Halimi var forbingående på bordet i Ådalen. Han har Mainz som arbejdsgiver, men Halimi orienterer sig andetsteds, erfarer Sport Fyn.

De vilde rygters tid: OB's Grytebust til spansk klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce