De unge stod for mosten


De unge stod for mosten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OTTERUP-LYNGBY: 25-241. DIVISIONØST, MÆND

HÅNDBOLD: Skadeslisten vokser med lidt for hastige skridt i Otterup for tiden, og det tvang i går træner Bjarne Jeppesen til at kaste den yngste del af holdet i ilden mod Lyngby, der hører til i den bedste halvdel af rækken.

Men spillere som Bjarke Nygaard, Martin Clausen og Rune Kingo stod for mosten og hev de to point hjem i en kamp, hvor Lyngby trods de tætte cifre ikke for alvor var tæt på.

- Vi fører med tre mål halvandet minut før tid, så sejren var sikker nok, siger Bjarne Jeppesen, der var glad for at se Rune Kingo få en fin debut - og for at se venstrehåndsspilleren Bjarke Nygaard imponere med hele otte scoringer.

- Bjarke var simpelthen flyvende, og det synes jeg er flot i en kamp, hvor vi mangler syv-otte af de spillere, der dannede stammen sidste sæson, siger Bjarne Jeppesen.

I går var det anfører Martin Lange, der måtte blive på bænken det meste af 2. halvleg, fordi hans lyskesmerter havde bredt sig til ryggen. Og også stregspiller Allan Hansen havde rygproblemer.

Otterup har i forvejen Peter Marxen uden for med en lyskeskade.

- Det er ikke en kamp, hvor vi er helt oppe at ringe, men vi kæmper fint, og lige nu skal vi bare holde trit med de andre i toppen, siger Bjarne Jeppesen, der kunne konstatere, at samtlige tophold fik fuld gevinst i går.

Næste opgave bliver Korsør/Tårnborg ude på torsdag. Det bliver et gensyn med den tidligere Otterup-træner Christian Petersen, der styrer bro-folket.

De unge stod for mosten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce