De tre nye giver inspiration


De tre nye giver inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele Faaborg-truppen har fået et løft med tilgangen af de tre tidligere GOG’ere Kasper Nielsen, Jakob Larsen og Asgeir Örn Hallgrimsson

Håndbold: De har nu været del af holdet i Faaborg, Kasper Nielsen, Jakob Larsen og Asgeir Örn Hallgrimsson.

Og selvom de naturligt nok skærpet konkurrencen spillerne imellem, så har deres ankomst også kommet resten af Faaborg-truppen til gode.

- Spillere som Lasse Kronborg og Jacob Halle er blevet meget inspireret af, at de er kommet.

- Der har ikke været noget internt fnidder fnadder. De tre giver inspiration, og niveauet til træning er højnet, siger Faaborg-træner Thomas Ørneborg og uddyber:

- Når vi træner, ligner det kampsituationer, fordi bredden er blevet så meget bedre med de tre. På den måde kan vi nemmere justere forskellige ting i træningerne, fordi situationerne der minder så meget om kamp.

- Så vi har nogle fine træninger, siger Thomas Ørneborg, der med stor sandsynlighed lader de småskadede Mikkel Dons og Lars Hald sidde over i aftenens topkamp mod Skive.

- Vores bredde nu gør også, at vi kan tillade os at lade dem, der er småskadede sidde over, indtil de er helt klar, siger Thomas Ørneborg.

Tæt kapløb i toppen

Denne runde i 1. division kan give Faaborg et lille rygstød i forhold til nogle af konkurrenterne i toppen.

AG Håndbold er stukket af på førstepladsen, men FC Midtjylland, Faaborg og Skive holder tæt sammen på de følende pladser med henholdsvis 23, 22 og 21 point.

Lørdag mødes netop FC Midtjylland og AG Håndbold.

- Hvis AG Håndbold og vi vinder, så er vi på andenpladsen og har distanceret Skive en smule. Så bliver det et kapløb mellem os og FC Midtjylland om andenpladsen, forudser Thomas Ørneborg.

Andenpladsen er vigtig, fordi den giver en plads i den oprykningspulje, hvor der er to ligahold. Den anden pulje har tre ligahold.

Faaborg forventer i øvrigt fuldt hus til kampen, der fløjtes op klokken 20.00.

De tre nye giver inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce