De små glæder i høj kurs

B1913's angriber Mads Jensen var pakket godt ind af B93's anfører Jimmy Müller (t.v.) og Sladan Peric (t.h.), som Østerbro-klubben har  hentet i schalke 04. Her stopper B93's målmand Tim Ilsø en centring fra B1913's højre side.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

De små glæder i høj kurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BUNDOPGØR: B1913 fik slettet indtrykket fra Brønshøj i taktisk kamp

1. DIVISION
B1913 - B93, 0-0

FODBOLD: Man kan glæde sig over meget i fodbold, men man kan også glæde sig over lidt.

B1913-træner Jan Vingaard valgte det sidste og takkede sine spillere for stor disciplin og for ikke at lukke op bagude.

- Vi solgte ikke ud af noget, men derfor prøvede vi da alligevel 100 procent at vinde. Vi kunne i modsætning til 1. halvleg i Brønshøj se hinanden i øjnene, men havde bare ikke det sidste held, mente B1913-træneren.

"De blå" spillede en snusfornuftig 1. halvleg med klart spilovertag, men spillede den rundt om B93's felt som "i indendørs fodbold" (citat: Mads Jensen).

Pakket ind

Lasse Rostholm og Mads Jensen var pakket ind hele kampen af de dygtige B93-stoppere Sladan Pedric og anfører Jimmy Müller.

Det blev aldrig rigtig farligt, selv om Jan Vingaard bagefter klagede over, at dommer Allan G. Hansen annullerede Lars Damsbos mål efter Thomas Hansens hjørnespark for frispark.

Hos B1913 havde René "Buller" Jensen indimellem sit hyr med 93-talentet Peter Nymann, mens trænersønnen Martin Vingaard igen viste det, der var ekstraordinært godt i kampen.

I et par situationer rev unge Vingaards ryk med bolden Østerbro-bastionen op, men han mangler stadig fysikken til at gøre arbejdet færdigt.

Efter pausen satsede begge hold mere og mere på dødbolde for ikke at blive løbet over ende i en kontra.

Fin moral vigtigt

- Et par gange valgte vi også de forkerte løsninger, da vi endelig kom i overtal, men mine spillere viste fin moral, og det var vigtigt, konkluderede Vingaard.

På onsdag kommer Elkjær & Co. igen til Campus til pokalopgør.

Og der bliver en vinder. Før eller senere.

De små glæder i høj kurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce