De kan afgøre Champions League-finalen


De kan afgøre Champions League-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lionel Messi og Wayne Rooney er bare to af de stjerner, der krydser klinger i Champions League-finalen.

Barcelona og Manchester United stiller med en parade af stjernenavne i lørdagens finalebrag i Champions League. Her er nogle af de spillere, du bør holde øje med fra klokken 20.45:

Barcelona:

Lionel Messi
23 år
Nationalitet: Argentiner
Position: Wing/angriber
Beskrivelse: Lionel Messi er stjernen over dem alle, ikke kun i FC Barcelona, men i hele verden. Den lille argentiner kan ene mand afgøre en kamp med sine finurlige træk og fantastiske skud. Kåret til verdens bedste fodboldspiller de seneste to år.

Xavi Hernández
31 år
Nationalitet: Spanier
Position: Midtbane
Beskrivelse: VM- og EM-guldvinderen Xavi er hjernen bag FC Barcelonas kreative spil. Midtbanespilleren er elegant og boldsikker, og han kan splitte ethvert forsvar med sine præcise afleveringer. Har altid spillet for Barcelona.

Andrés Iniesta
27 år
Nationalitet: Spanier
Position: Midtbane/wing
Beskrivelse: Verden har de seneste år fået øjnene op for Andrés Iniesta, som tidligere i sin Barcelona-karriere mest spillede wing. Iniesta sikrede sig evig berømmelse i Spanien, da han afgjorde VM-finalen mod Holland sidste år.

Manchester United:

Edwin van der Sar
40 år
Nationalitet: Hollænder
Position: Målmand
Beskrivelse: Edwin van der Sar spiller sin sidste kamp i karrieren mod Barcelona. Den hollandske veteran vandt Champions League med Ajax helt tilbage i 1995, og for tre år siden stod han for den afgørende redning i straffesparkkonkurrencen, da United slog Chelsea i finalen.

Nemanja Vidic
29 år
Nationalitet: Serber
Position: Midterforsvarer
Beskrivelse: Nemanja Vidic er anfører og krumtappen i Manchester Uniteds forsvar, hvor han ofte har skullet undvære den ofte skadede makker Rio Ferdinand. Vidic er frygtindgydende i hovedspillet og tackler, så det synger i modstandernes knogler.

Wayne Rooney
25 år
Nationalitet: Englænder
Position: Angriber/wing
Beskrivelse: Wayne Rooney har haft en omtumlet sæson, hvor han var på vej væk fra Manchester United, inden han besluttede sig for at forlænge sin kontrakt. Rooney har ikke været en målmaskine i sæsonen, men hans betydning for United-holdet er stor.

De kan afgøre Champions League-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce