TV2 Sport har fulgt fynsk racerteam tæt og viser andet afsnit af tre med Le Mans-legenden John Nielsen & Co. torsdag eftermiddag. I weekenden skal teamet i aktion ved Classic Race i Aarhus.

"Team Flexlease og John Nielsen skal have sine to nye kørere på plads. Den afgørende "shootout" får stor betydning, og de unge talenter mærker presset og nervøsiteten i kampen om at være hurtigst."

Sådan promoverer TV2 Sport andet afsnit af "Kongerne af Jyllandsringen", hvor kameraerne har fulgt det fynske racer- og DTC (Danish Thundersport Championship)-team Flexlease.nu/Strøjer Tegl tæt. Afsnittet bliver vist torsdag mellem 15.30 og 16.10.

Flexlease.nu, der har Le Mans-legenden John Nielsen som teamchef, ryddede pokalbordet i sidste års DTC-serie - både med kørermesterskabet, teammesterskabet og ungdomsmesterskabet. Men i dette års serie er de to hovedkørere skiftet ud. Det er nu Lasse Sørensen og Mikkel C. Johansen, som skal konkurrere med blandt andet Jan Magnussen.

Det fynske team debuterede i sidste sæson i DTC. Alligevel valgte TV 2 Sport at følge netop Flexlease.nu. Om årsagen siger journalist Jacob Hammerholt, TV2 Sport:

- Vi synes, at John Nielsen er en så spændende person, at vi gerne ville følge med som ”fluen på væggen” og se, hvordan han arbejder med teamet og med sine racerkørere. John Nielsen er en umådelig kendt og anerkendt person i dansk motorsport, og vi er sikre på, at mange vil finde det interessant at blive klogere på Danmarks første Le Mans-vinder.

- Samtidig synes vi, at det er interessant med to erhvervsledere (Kent Bernsdorf og Martin Frederiksen, red.), der går ind for at være med i toppen af DTC med en forretningsmæssig tilgang. Derudover var det et rigtig vigtigt kriterie for at vælge Flexlease.nu, at de lovede os fuldstændig gennemsigtighed i alt, hvad der blev foretaget, så vi kunne give et unikt indblik bag facaden.

Der er tre programmer i serien.

- I optagelserne til serien har vi fået fri adgang til teamet, både før, under og efter løb, mens også, når der skal evalueres på eventuelle nye kørere og forhandles kontrakt med dem. Det er ganske unikt i dansk motorsport, at en tv-station har fået så fri adgang til ”motorrummet” på et stort racerteam. På den måde kan vi fortælle i detaljer omkring, hvordan et team fungere, og hvordan en teamchef som John Nielsen skaber succes, siger Jacob Hammerholt.

Flexlease.nu skal i aktion i weekenden i anden afdeling af denne sæsons DTC-serie i forbindelse med Classic Race Aarhus - en af seriens vanskelige bybaner, hvor starten er ekstrem vigtig.

  • SportFyn