De Geas U-vending: United er et ideelt sted for mig


De Geas U-vending: United er et ideelt sted for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester Uniteds manager Louis Van Gaal er henrykt over, at David De Gea fortsætter i klubben i fire år.

David De Gea er blevet koblet til Real Madrid hele sommeren, men fredag offentliggjorde Manchester United, at keeperen har forlænget med Old Trafford-klubben.

De Gea har skrevet kontrakt med United frem til 2019 - med option for yderligere et år i England.

- Jeg er glad for at starte et nyt kapitel i min United-karriere. Jeg har altid nydt at spille med disse store spillere foran vores fantastiske fans.

- Manchester United er en speciel klub, og Old Trafford er et ideelt sted for mig at fortsætte karrieren, siger De Gea til klubbens hjemmeside.

Den 24-årige spanier kom til United i 2011 og har siden spillet 175 fodboldkampe for klubben.

- Jeg er glad for, at jeg nu kan lægge en vanskelig sommer bag mig, og at jeg nu kan koncentrere mig om arbejde hårdt for at hjælpe mine holdkammerater til succes, fortæller De Gea.

I denne sæson har argentineren Sergio Romero stået for Manchester United, men nu kan De Gea være tilbage i målet allerede mod Liverpool lørdag.

Uniteds manager Louis van Gaal er tilfreds med, at det omsider er lykkedes at nå til enighed.

- Jeg er henrykt over, at David har underskrevet en ny kontrakt. Han er en af de bedste keepere i verden. Jeg er meget tilfreds med, at han vil være en del af holdet i mange år fremover, siger hollænderen

- David bidrog meget stærkt til vores præstationer i sidste sæson, og han har været kåret til årets spiller i klubben de to seneste sæsoner.

- Han er en populær spiller, som er ivrig efter at lære og forbedre sit spil. I så ung en alder for en målmand har han mange gode år foran sig, mener van Gaal.

De Geas U-vending: United er et ideelt sted for mig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce