David Nielsen: Det er jo en joke

David Nielsen skrev i sin bog "Sorte Svin" om kampen mod FCK, hvor det bedst kunne betale sig for ham og de øvrige AaB-spillere at tabe. En lignende situation står AaB i på søndag.
Foto: Arkivfoto: Polfoto

David Nielsen: Det er jo en joke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: David Nielsen, der lige nu har succes i norske Brann, undrer sig over, at historien gentager sig. Når AaB på søndag spiller mod FCK i Parken, vil det mest fordelagtige for nordjyderne være at tabe.

På den måde kan AaB, som også møder FCK i pokalfinalen, hjælpe københavnerne med at blive danmarksmestre, og dermed vil AaB være sikker på at komme til at spille UEFA Cup-fodbold i næste sæson - uanset om det bliver til sejr eller nederlag i pokalfinalen. Det skyldes den UEFA-regel, der giver adgang til europæisk fodbold for taberen af pokalfinalen, hvis vinderen i samme sæson bliver national mester.

I sin meget omdiskuterede bog "Sorte Svin" indrømmede David Nielsen, at han som AaB-spiller for fem år siden gik på banen for at tabe, da klubben stod i en lignende situation. Og det undrer ham, at UEFA-reglen stadig findes.

- Det er jo en joke, at der ikke er blevet ændret i reglerne, så man ikke skal stå i den her situation igen. Det er jo spillerne, det går mest ud over. Det er spillerne, som allerede før kampen mistænkes for ikke at yde 100 procent, og hvem kan bebrejde dem, hvis de ikke gør det, siger David Nielsen til sporten.dk.

Han mener, at adgangen til at spille europæisk fodbold bør afgøres af placeringen i den nationale liga. Det samme mener Dansk Boldspil-Unions formand, Allan Hansen.
Fakta
- Det er spillerne, som allerede før kampen mistænkes for ikke at yde 100 procent, og hvem kan bebrejde dem, hvis de ikke gør det?

David Nielsen: Det er jo en joke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce