Danskerne viser ringe interesse for Malta-kamp


Danskerne viser ringe interesse for Malta-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Parken bliver formentlig langt fra fyldt, når Danmark spiller den sidste VM-kvalifikationskamp mod Malta.

Rammen om Danmarks sidste VM-kvalifikationskamp mod Malta kommer langt fra til at ligne den, der var i forbindelse med 2-2-kampen mod Italien fredag aften.

Det uafgjorte resultat i fredagens kamp betyder, at det danske håb om en billet til VM i Brasilien næste år blev så godt som blev slukket.

Det samme blev opbakningen fra de danske fans tilsyneladende også.

Parken har plads til over 38.000 fans på tribunerne, men kort efter klokken 15 mandag er kun 12.548 billetter blevet solgt til tirsdagens kamp i modsætning til et udsolgt stadion i fredags.

Heller ikke DBU's initiativ med at give en gratis landsholdstrøje til de første 5000 mennesker, der sikrede sig billet til kampen, har fået danskerne til at købe billetter.

1586 billetter med tilhørende landsholdstrøje er stadig til salg, efter at kun godt 3400 fans har gjort brug af tilbuddet, som slutter mandag klokken 16.

Susanne Aabo, der er regnskabsassistent i DBU med ansvar for billetter, tør kun at komme med et forsigtigt gæt på, hvor mange tilskuere, der vil være på plads i Parken tirsdag aften.

- Det er svært at sige. Et forsigtigt gæt er 18.000 tilskuere. Det kommer også an på vejret i morgen. Mange gange bestemmer folk sig i sidste øjeblik til sådanne kampe, siger Susanne Aabo.

Alt tyder dog på, at der uanset vejret vil være mange tomme pladser, når kampen mellem Danmark og Malta fløjtes i gang klokken 20.15.

Danskerne viser ringe interesse for Malta-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce