Det danske fodboldpublikum vil se den næste Wayne Rooney. Billetsalget til U/21-slutrunden er en kæmpesucces.
Fremtidens fodboldstjerner vil få danskerne til at strømme til stadion, når EM for U/21-landshold skydes i gang den 11. juni.

Den første fodboldslutrunde på dansk jord tegner således til at blive lidt af et publikums-hit. Godt tre uger før åbningen er der afsat 114.000 af i alt 187.000 billetter til kampene i Aarhus, Aalborg, Herning og Viborg.

Gruppekampen mellem England og Spanien er allerede udsolgt, og turneringsdirektør Christian Bordinggaard forventer, at flere følger efter.

- Det overrasker os, at vi allerede har kunnet melde en af kampene udsolgt, mens flere er godt på vej til at blive udsolgt, siger Bordinggaard.

- Erfaringerne fra tidligere slutrunder viser, at billetsalget først tager fart 7-14 dage før, det går i gang. På det tidspunkt er de nationale turneringer slut, og Champions League-finalen har været spillet, og så stiger fokus på U/21-slutrunden, forklarer turneringsdirektøren.

En af de største udfordringer er Aarhus Stadion, hvor man har lidt svært ved at få afsat billetter til opgørene Hviderusland-Island og Hviderusland Schweiz.

EM-slutrunden har ud over Danmark deltagelse af Island, Schweiz, Hviderusland, Spanien, England, Tjekkiet og Ukraine. Der vil sammenlagt blive spillet 15 kampe fra den 11. juni og to uger frem.