Danskerne vil se fremtidens stjerner

Danmarks Nicki Bille Nielsen og Englands Kyle Naghton under U21 venskabslandskampen på Viborg Stadion.
Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO/arkiv

Danskerne vil se fremtidens stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske fodboldpublikum vil se den næste Wayne Rooney. Billetsalget til U/21-slutrunden er en kæmpesucces.

Fremtidens fodboldstjerner vil få danskerne til at strømme til stadion, når EM for U/21-landshold skydes i gang den 11. juni.

Den første fodboldslutrunde på dansk jord tegner således til at blive lidt af et publikums-hit. Godt tre uger før åbningen er der afsat 114.000 af i alt 187.000 billetter til kampene i Aarhus, Aalborg, Herning og Viborg.

Gruppekampen mellem England og Spanien er allerede udsolgt, og turneringsdirektør Christian Bordinggaard forventer, at flere følger efter.

- Det overrasker os, at vi allerede har kunnet melde en af kampene udsolgt, mens flere er godt på vej til at blive udsolgt, siger Bordinggaard.

- Erfaringerne fra tidligere slutrunder viser, at billetsalget først tager fart 7-14 dage før, det går i gang. På det tidspunkt er de nationale turneringer slut, og Champions League-finalen har været spillet, og så stiger fokus på U/21-slutrunden, forklarer turneringsdirektøren.

En af de største udfordringer er Aarhus Stadion, hvor man har lidt svært ved at få afsat billetter til opgørene Hviderusland-Island og Hviderusland Schweiz.

EM-slutrunden har ud over Danmark deltagelse af Island, Schweiz, Hviderusland, Spanien, England, Tjekkiet og Ukraine. Der vil sammenlagt blive spillet 15 kampe fra den 11. juni og to uger frem.

Danskerne vil se fremtidens stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce