Dansker-duo klar mod OB


Dansker-duo klar mod OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DANSKER-KLUB: West Bromwich har to danske profiler med til mødet med OB
FODBOLD: West Bromwich Albion er tilbage i Danmark.

Ligesom sidste år er klubben taget på fynsk træningslejr. Det er B1909-træner Tommy Møller Nielsen, som er klubbens skandinaviske scout, der har arrangeret opholdet.

I modsætning til sidste år kommer Birmingham-klubben som Premier League-mandskab efter en oprykning, der blev taget i ret sikker stil. Sidste år kom de som nedrykkere.

Og nu kommer holdet også med to danske profiler på holdet. To spillere, der befinder sig lige i periferien af det danske landshold, forsvarsspillerne Thomas Gaardsøe og Martin Albrechtsen.

De er med i den 19-mandstrup, manager Gary Megson har udtaget til Danmarksturen, der byder på en kamp mod OB på Høje Bøge Stadion i Svendborg i aften kl. 19.

På lørdag spiller WBA så mod Fredericia i Fredericia, og om en uge gælder det FC Midtjylland på Kerteminde Stadion.

Martin Albrechtsen, der for halvanden måned siden blev købt hos FCK for i omegnen af 30 millioner kr. og dermed blev den dyreste spiller i klubbens historie, stilles der naturligt nok nysgerrig fokus på fra holdets supportere.

Drømmepar

Den anden dansker, Thomas Gaardsøe med en fortid i Ipswich og AaB, kender tilhængerne. De kender ham så godt, at han blev valgt til årets spiller i klubben.

Gaardsøe håber meget på, at han og Albrechtsen kan gøre god reklame for sig selv i træningskampene.

- Det kunne være virkelig dejligt at danne par i midterforsvaret med Martin. Vi har spillet sammen før på det danske U21-landshold, og nu skal vi vise noget i træningskampene, har Thomas Gaardsøe tidligere sagt til klubbens hjemmeside.

Han håber, at spilletid i Premier League vil give både ham selv og Martin Albrechtsen en chance for at spille sig på det danske landshold, der skal ud i jagten på billetter til VM 2006.

Martin Albrechtsen er ét af fire indkøb gjort op til den nye sæson, hvor det simple mål for "The Baggies" er at blive i den bedste række. Darren Purse fra naboerne Birmingham, Riccardo Scimeca fra Leicester og den polske målmand Tomasz Kuszczak, der er hentet i Hertha Berlin, er de tre andre nye hos West Bromwich.

Oprykkerne må til gengæld undvære sidste sæsons topscorer, Rob Hulse, der har nogle problemer med maven.

Manager Gary Megson lader også den irske landsholdsmålmand Joe Murphy blive hjemme, så han kan få kamptræning med andetholdet.

Gaxe er ikke med

Hos OB er Jacob "Gaxe" Gregersen begyndt at træne med igen efter at have haft problemer med en overstrakt hoftebøjer, men han spiller ikke i aften, og det er endnu tvivlsomt, om han bliver klar til søndagens Superliga-premiere ude mod Brøndby. OB har i forvejen Michael Hemmingsen skadet, så også hos værterne skal der findes på nye ting i midterforsvaret.

Dansker-duo klar mod OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce