Danske håndboldherrer langt fra EM-form

Anders Eggert fejrer en scoring
Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Danske håndboldherrer langt fra EM-form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske herrelandshold i håndbold indledte turneringen Cimber Sterling Cup med en sejr på 36-35 over Slovenien. Michael V. Knudsen blev dansk topscorer.

Der er stadig et stykke tid til EM i håndbold, og det er nok meget godt for det danske herrelandshold, som fredag vandt en kneben sejr på 36-35 over Slovenien i den første kamp ved træningsturneringen Cimber Sterling Cup. Mikkel Hansen endte med at blive dansk matchvinder med en afgørende scoring i sidste minut.

Trods den smalle sejr var der alt for mange spillemæssige ting, der fungerede dårligt. Især forsvarsmæssigt haltede det i perioder for det danske hold, der slet ikke kom på plads ved mange af slovenernes hurtige opgiverkast og kontraløb. På den måde fik Slovenien alt for mange lette scoringer, og de kunne gå til pause med en føring på 19-18.

Det hjalp heller ikke, at fløjspillerne Lars Christiansen og Hans Lindberg brændte på danskernes to første straffekast. I anden halvleg gik det dog lidt bedre på den konto med Anders Eggerts som straffeskytte. Også det danske angrebsspil til tider anderledes sprudlende. Specielt fløjene, som stod for knap halvdelen af de danske mål, var flyvende efetr pausen, og Danmarks bagspillere skal have ros for at være gode til at spille dem fri til de åbne scoringschancer.

Stregspilleren Michael V. Knudsen, som var Danmarks topscorer med syv mål og en af banens bedste, leverede også en flot præstation. I det offensive spil kunne man godt have savnet lidt flere end blot to scoringer af backen Kasper Søndergaard, som er udset til at få en nøglerolle ved EM.

Danmark møder lørdag Norge i den anden kamp i turneringen.

Danske håndboldherrer langt fra EM-form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce