Danske curlingkvinder ydmyget af Kina


Danske curlingkvinder ydmyget af Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske curlinglandshold for kvinder led et stort nederlag ved vinter-OL i Vancouver, da holdet tabte 1-11 til de kinesiske verdensmestre.

En mareridtsagtig start blev indledningen til en omgang regulære bøllebank, da de danske curlingkvinder fredag spillede mod de kinesiske verdensmestre ved vinter-OL i Vancouver.

Kina førte med hele 11-1 efter blot seks af 10 mulige ender, hvorefter danskerne gav op. Dermed led de danske medaljeforhåbninger endnu et knæk.

Det danske hold står nu noteret for en sejr og tre nederlag hidtil i turneringen, og holdet kan snart ikke tillade sig at tabe flere kampe, hvis en plads blandt de fire bedste skal komme i hus.

De danske problemer mod Kina begyndte for alvor i ende nummer to, da danskerne kom til at skyde deres egne sten ud af huset. Enden sluttede med, at kineserne hentede to point og bragte sig på 3-0.

Det set med danske øjne dårlige mønster fortsatte i de efterfølgende to ender, hvor de godt spillende kinesere fordoblede føringen til 6-0.

I den femte ende gav Kina danskerne en lille åbning, og Madeleine Dupont sluttede af med at sikre Danmark det første point med reduceringen til 1-6.

Det var dog en stakket frist, og i sjette ende satte kineserne trumf på med fem point, da Madeleine Dupont havde ramt skævt kort forinden.

Det danske hold skal forsøge at samle sig til holdets næste kamp, som bliver spillet klokken fire natten til lørdag dansk tid.

Her skal danskerne op mod de canadiske OL-værter.

Danske curlingkvinder ydmyget af Kina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce