Danske badmintonkvinder i EM-finale


Danske badmintonkvinder i EM-finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kvindelige danske badmintonlandshold er klar til EM-finalen for hold i Warszawa, efter at danskerne besejrede Tyskland 3-1 i semifinalen.

De bedste danske badmintonkvinder er helt som ventet klar til at spille om EM-guldet for landshold.

Lørdag vandt Danmark 3-1 over Tyskland i semifinalen i Warszawa og er dermed klar til at møde Rusland i søndagens finale.

De danske kvinder har hidtil været helt suveræne under EM-turneringen, men Tyskland bød på mere modstand end de hidtidige modstandere.

Tine Rasmussen besejrede først den bedste tyske damesingle Juliane Schenk 21-16, 21-13 uden på noget tidspunkt at have været truet.

Herefter tabte den til lejligheden gendannede konstellation Kamilla Rytter Juhl og Lena Frier Kristiansen overraskende deres damedouble i to sæt, hvilket var det danske holds første nederlag i hele turneringen.

Camilla Sørensen bragte dog Danmark foran 2-1 med en sejr på 21-13, 21-16 over Karin Schaase.

Damedoublen Helle Nielsen og Marie Røpke, som netop er blevet opløst, fordi Danmarks Badminton Forbund vil have Røpke til at spille sammen med Lena Frier, fik en svær indledning mod Juliane Schenk og Johanna Goliszewski.

Efter tysk sejr i første sæt vendte danskerne kampen i andet sæt og var på vej mod en sikker sejr i tredje sæt, da de førte 11-3 ved sidebyttet.

Det tyske par fik dog reduceret til 10-12, før Nielsen og Røpke kørte sejren hjem til sejr 18-21, 21-15, 21-13.

Danske badmintonkvinder i EM-finale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce