Esbjerg-spilleren Martin Vingaard scorede sit første mål for fodboldlandsholdet, som søndag spillede 1-1 mod Polen i en venskabskamp.
Det danske fodboldlandshold spillede søndag 1-1 mod EM-deltagerne fra Polen i en venskabskamp på Slaski Stadion i Chorzow.

I den forholdsvis chancefattige kamp bragte Esbjergs Martin Vingaard danskerne foran i første halvleg, efter at Artur Boruc i Polens mål ikke kunne holde et skud fra Nicklas Bendtner. Det var Vingaards første mål for landsholdet, der stillede op i ukarakteristiske blå shorts og blå trøjer, i midtbanespillerens blot anden landskamp.

Thomas Sørensen reddede derefter et svagt sparket straffespark, men værterne udlignede alligevel inden pausen ved Jacek Krzynowek i en situation, hvor der var lidt for meget plads i det danske forsvar.

Ingen af holdene formåede at score yderligere i kampen, og med resultat er Danmark fortsat ubesejret i år. Det er blevet til en sejr mod Slovenien, mens det inden opgøret mod Polen også blev til uafgjort mod Tjekkiet og Holland.

Mere om emnet

Se alle

Rommedahl ser lys fremtid

Jørgensen havde det svært som back

Sørensen vil bide sig fast