Dansk triatlet er overvældet over støtte i kamp for livet


Dansk triatlet er overvældet over støtte i kamp for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Camilla Pedersen lå 19 dage i koma efter et alvorligt styrt på cykel. Hun er nu i gang med genoptræningen.

Den danske europamester i triatlon, Camilla Pedersen, er vendt tilbage til livet.

Den 3. september kom hun ud for et alvorligt styrt på cykel, siden lå hun i koma i 19 dage. Nu er hun i gang med genoptræningen på Hammel Neurocenter og var i weekenden hjemme for første gang siden ulykken.

Her fik hun et lille indblik i den store opmærksomhed og interesse, der har været om hende siden ulykken, og hun fik mulighed for at læse nogle af de hilsner, der er sendt til hende på Facebook. Opmærksomheden gjorde stort indtryk.

- Det er utroligt overvældende, og jeg kan slet ikke finde de rette ord til at udtrykke min taknemmelighed og glæde over de hilsner, blomster og tanker, der er blevet sendt til mig fra hele verden på nuværende tidspunkt, siger Camilla Pedersen i en pressemeddelelse.

- Det er uvirkeligt, at der er så mange mennesker, der har fulgt min kamp tilbage til livet, og det er vildt, at der er så mange, der ønsker mig det bedste og har valgt at støtte mig.

- Det varmer så meget, og jeg havde aldrig troet, at der ville være så mange, der bekymrer sig om mig, siger hun.

Efter en weekend hjemme i Esbjerg er Camilla Pedersen nu tilbage på Hammel Neurocenter, hvor hun skal fortsætte sin genoptræning.

Hun ved, at hun har en lang og sej kamp foran sig.

- Fra at jeg har været meget tæt på at dø, har jeg nu taget et stort skridt tilbage til livet, men jeg ved også, at der venter mig en lang, sej kamp forude. Mit livs vigtigste kamp, og den udfordring tager jeg, siger hun.

Tidligere på året blev Camilla Pedersen europamester på den halve ironman-distance. Det slemme styrt, der førte til 19 dage i koma, skete i forbindelse med en træningstur på cykel.

Dansk triatlet er overvældet over støtte i kamp for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce