Dansk topdommer advarer mod Barcelona-snyd


Dansk topdommer advarer mod Barcelona-snyd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Bo Larsen mener, den ungarske dommer Viktor Kassai skal holde godt øje med Barcelona-snyd i CL-finalen.

Den danske topdommer Claus Bo Larsen mener, at dommeren i lørdagens Champions League-finale mellem Manchester United og FC Barcelona skal holde godt øje med, om Barcelona-spillerne lader sig falde.

I semifinalerne mellem Real Madrid og FC Barcelona, lagde Claus Bo Larsen mærke til, at Barcelonas spillere havde en kedelig tendens med at smide sig ved den mindste kontakt.

- Nu får vi en helt anden kamp at se, hvor de møder et hold fra England, som er vant til at bruge kroppen. De bliver pissesure, hvis Barcelona-spillerne bare smider sig hele tiden, siger Claus Bo Larsen.

Han er derfor tilfreds med, at det europæiske fodboldforbund har udpeget den 35-årige ungarske dommer Viktor Kassai til at lede lørdagens finale.

- Kassai er god i stressituationer. Han lader ikke bare spillerne smide sig. Sagt på den sjove måde, så vil han hellere snyde dem end at blive snydt, vurderer den danske dommer.

Claus Bo Larsen finder det især vanskeligt at dømme Barcelonas kampe på hjemmebanen Nou Camp, hvor de lægger et tungt pres på dommeren.

- De falder meget let. Det er noget, der har irriteret mig, de gange jeg har dømt deres kampe. Der skal næsten ikke nogen kontakt til, før de lader sig falde. Det er hammerærgerligt for fodbolden, og de får et dårligt ry, siger Claus Bo Larsen, og fortsætter:

- Det er ikke i orden. Film er snyd, og snyd skal straffes. Og jeg synes, det burde straffes meget hårdere, fortsætter han.

Viktor Kassai har dømt fem kampe i Champions League i denne sæson. Han bliver assisteret af sine landsmænd Gabor Eros og Gyorgy Ring på linjerne.

Dansk topdommer advarer mod Barcelona-snyd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce