Dansk talent i stald hos stjernemanager


Dansk talent i stald hos stjernemanager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk højdespringstalent får manageraftale med stort amerikansk firma. Det skal sikre ham adgang til de rette stævner og penge til rejseaktiviteter.

Supersprinteren Asafa Powell er blot et af de store atletiknavne, som får varetaget sine kommercielle interesser af det amerikanske managementfirma Doyle Management.

Nu kommer navnet Janick Klausen også på firmaets liste over klienter. Det 16-årige danske højdespringstalent, der har sprunget 2,21 meter, hvilket er en tangering af legendariske Patrick Sjöbergs nordiske rekord for 16-årige, skal i fremtiden have Doyle Management til at skaffe de rigtige sponsorer og adgang til de rigtige stævner.

- Vi har brugt en del tid på at indgå en aftale med det rigtige managerfirma. Vi ville sikre os, at de havde den rigtige tilgang til det, at det ikke bare handlede om at lave nogle hurtige penge på Janick Klausen her og nu. Vi prøver at gøre ham til en stor mand langsomt, siger sportschef i Dansk Atletik Forbund, Lars Nielsen, til Politiken.

I første omgang er det blot målet, at der skal skaffes penge, der kan dække rejseaktiviteterne for den unge højdespringer og hans træner. Men i fremtiden kan han blive en rig mand af aftalen, siger den tidligere danske stangspringer Piotr Buciarski, der i dag arbejder hos Doyle Management.

- Hvis han bliver så god, at han springer med om OL-guldet, så kommer han til at tjene en del. Vi har Bryan Clay (amerikansk 10-kæmper) og Asafa Powell, der tjener over en million dollar om året. Og det er muligt for Janick, hvis han fortsætter med at udvikle sig, som han gør, siger Buciarski.

Dansk talent i stald hos stjernemanager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce