Dansk succesdouble vil presse kinesisk stjerneduo


Dansk succesdouble vil presse kinesisk stjerneduo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niclas Nøhr og Sara Thygesen har stor succes ved China Open. Fredag venter kinesiske verdensstjerner.

For første gang i karrieren spillede mixeddoublen Niclas Nøhr og Sara Thygesen sig torsdag frem til kvartfinalen ved en Super Series-turnering.

Den danske badmintonduo besejrede de ottendeseedede kinesere Lu Kai og Huang Yaqiong med cifrene 21-14, 21-17 i anden runde ved China Open.

- Vi fik lagt en god taktik, som vi udførte til punkt og prikke. Vi lavede ikke ret mange fejl, og vi var hele tiden klar på, hvad vi skulle gøre, siger Sara Thygesen.

Danskerne lod ikke kineserne føre en eneste gang i første sæt, og i andet sæt kom Niclas Nøhr og Sara Thygesen foran 16-11.

Lu Kai og Huang Yaqiong var tæt på at få udlignet, da de fik reduceret til stillingen 17-18.

Danskerne formåede dog at sikre den flotte sejr med tre point på stribe.

Spørgsmål: Hvad gjorde, at I kunne bevare roen på de afgørende bolde?

- Jeg ville gerne sige, at det var erfaring, men det kan jeg ikke, for så meget erfaring har vi ikke.

- Men vi var meget gode til at holde hovedet koldt og holde os til gameplanen. Vi kunne kun vinde, hvis vi holdt os til taktikken.

- Kineserne virkede lidt rystede, uden at vi spillede vildt spektakulært. Men de var slået lidt ud af kurs, og det udnyttede vi, siger Sara Thygesen.

Hun og Niclas Nøhr, der ligger nummer 39 på den netop offentliggjorte verdensrangliste, kommer på en meget svær opgave i kvartfinalen.

Her venter OL-sølvvinderne Xu Chen og Ma Jin fra Kina, der har været et af verdens bedste par i en del år.

- Jeg forventer ikke en sejr. Jeg forventer, at vi kæmper røven ud af bukserne og får så mange point som muligt. Vi skal prøve at ryste dem, og det vil være fedt, hvis vi kan gøre det.

- Det bliver rigtig svært at vinde. Men vi har fået selvtillid, og vi er klar til at yde så meget modstand som muligt, siger Sara Thygesen.

Hun kommer selv til at få en meget afgørende rolle i duellerne mod Ma Jin, der er en af de bedste kvindelige doublespillere i verden.

- Hun er en af verdens bedste i spillet ved nettet. Det bliver fedt for mig at se, om jeg kan udfordre hende.

- Vi piger konkurrerer jo om nettet, og det bliver fedt at spille mod en, der er så god som hende. Jeg er sikker på, at der er nogle små huller, vi skal bare finde dem, siger Sara Thygesen.

Dansk succesdouble vil presse kinesisk stjerneduo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce