Dansk snowboarder ude efter nyt styrt

Dansk snowboarder styrtede men er videre
Foto: POLFOTO/AP

Dansk snowboarder ude efter nyt styrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske snowboarder Julie Lundholdt styrtede igen og formåede dermed ikke at kæmpe sig videre fra kvartfinalen i snowboardcross ved vinter-OL i Vancouver.

Endnu et styrt parkerede Julie Lundholdts OL-drømme i den tunge sne på vej ned ad Cypress Mountain i Vancouver. Den danske snowboarder formåede ikke at køre sig videre til semifinalen i snowboardcross, da hun tidligt i kvartfinalen satte sig på halen i et sving.

Endnu én deltager i det fire mand store felt kørte af banen. Heatet blev vundet af den amerikanske favorit Lindsey Jacobellis, der dog i semifinalen selv styrtede. Til stor jubel for de 8000 tilskuere blev finalen vundet af canadiske Maëlle Ricker, der har hjemme i OL-byen Whistler.

Julie Lundholdt havde med aggressiv kørsel i den indledende tidskørsel kvalificeret sig til kvartfinalen med 15.-bedste tid ud af 16. Men da hun i kvartfinalen fik en skidt start, måtte hun forcere, og det gik altså galt for danskeren.

Målsætningen for Julie Lundholdt var forud for OL en plads i top-8. Men uheld har forfulgt hende undervejs, og hun havde forud for tidskørslen ikke formået at gennemføre hele banen i et stræk, hvilket derfor også dæmpede forventningerne.

Og søndag styrtede hun så og beskadigede ledbåndene i den ene skulder, hvilket gav forhåbningerne endnu et nøk nedad.

Dansk snowboarder ude efter nyt styrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce