Den 19-årige danske speedwaykører Nicolai Klindt blev kastet i løb fra en position som reserve ved lørdagens Grand Prix i Parken. Det giver ham mod på mere.
Da tjekken Lukas Dryml og svenskeren Fredrik Lindgren smadrede ind i hinanden i 11. heat af lørdagens speedway Grand Prix i Parken i København, gav det den 19-årige vestjyde Nicolai Klindt chancen for at køre foran 28.109 tilskuere.

Det var en stor oplevelse for debutanten, der var med som reserve.

- Det var helt vildt fedt. Det er en oplevelse, man ikke får hver dag. Da jeg kom trillende ind og skulle ind og køre, fik jeg helt kuldegysninger. Fansene jublede og sådan noget. Det er helt sikkert ikke noget, jeg sådan lige glemmer de næste par dage, sagde Nicolai Klindt til Ritzaus Bureau efter løbet.

I heatet fik den unge kører baghjul af sine rutinerede modstandere, men han følte ikke, at han nødvendigvis var så langt fra dem.

- Efter løbet fandt vi ud af, at der var noget galt med mit tændrør. Det var brændt af, så cyklen havde ikke så mange kræfter. Det var da træls, for jeg kunne måske have været lidt tættere på dem, men sådan er det jo, sagde Nicolai Klindt.

Mere om emnet

Se alle

Nicki P. lever fint med andenpladser

Kenneth Bjerre missede finalen for tredje gang

Nicki: Jeg er den bedste kører