Dansk bokser skal møde legende


Dansk bokser skal møde legende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 47-årige Hector Camacho kommer til Danmark i marts for at bokse mod Allan Vester. Camacho har blandt andre besejret "Sugar" Ray Leonard.

Der er ved at gå inflation i at få aldrende bokselegender hentet til Danmark.

Brian Nielsens mulige comeback skal efter planen ende med en kamp mod 47-årige Evander Holyfield, og nu er endnu et stort navn på vej til Danmark.

Det er den ligeledes 47-årige Hector "Macho" Camacho, som den 26. marts skal møde danske Allan Vester, der senest var i ringen i 2008. Det meddeler Team Vester i en pressemeddelelse.

- Det er det største boksenavn, jeg nogensinde har fået til Danmark, og der venter Allan en knaldhård kamp, men han forbereder sig grundigt med sin træner, Poul Knudsen, siger promotor Anders Vester.

Hector Camacho fra Puerto Rico har 79 sejre, fem nederlag og tre uafgjorte kampe på sin rekordliste gennem knapt 30 år som professionel.

Camacho har gennem årene besejret navne som "Sugar" Ray Leonard, Roberto Duran og Vinny Pazienza, mens han har tabt på point til boksere som Oscar de la Hoya, Felix Trinidad og Julio Cesar Chavez.

Kampen i mellemvægt mellem 32-årige Allan Vester og Hector Camacho skal bokses i en ny arena i Kjellerup i Jylland, og den gælder titlen i det perifære bokseforbund World Professional Boxing Federation (WPBF).

Allan Vester har 28 sejre, seks nederlag og en enkelt uafgjort kamp i karrieren.

På plakaten er desuden den tidligere verdensmester i bantamvægt Anita Christensen, som efter knapt to års pause gør comeback mod amerikaneren Kaliesha West.

Dansk bokser skal møde legende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce