Dansk badmintonhåb sender stor stjerne ud i Indonesien

Anders Antonsen var oppe imod verdensranglistens nummer fire i første runde af Indonesia Masters, og den duel vandt aarhusianeren.

Dansk badmintonhåb sender stor stjerne ud i Indonesien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Antonsen slog Son Wan Ho i første runde af Indonesia Masters. Verdensetter bremsede Jan Ø. Jørgensen.

Den danske badmintonspiller Anders Antonsen tog en stor skalp i første runde af Indonesia Masters onsdag formiddag dansk tid.

I tre sæt vandt den 21-årige dansker over verdensranglistens nummer fire, sydkoreaneren Son Wan Ho. Cifrene lød på 21-17, 6-21, 21-15 i Antonsens favør.

Aarhusianeren er selv nummer 20 på verdensranglisten, og hans modstander var kommet til Indonesien med en frisk turneringssejr fra Malaysia Masters i sidste uge.

Derfor var Antonsen undertippet, men han viste hurtigt, at han kunne yde modstand. Han endte med at vinde første sæt med 21-17, før kampen ændrede karakter.

Antonsen havde svært ved at følge med i andet sæt, og hurtigt kom han bagud 0-9, og så var sættet afgjort. Son Wan Ho endte med at vinde sættet med de knusende cifre 21-6.

I det afgørende tredje sæt så Son Wan Ho ud til at bevare overtaget, og sydkoreaneren kom foran 8-5, før Antonsen pludselig bed fra sig og kom foran 11-9. Efter flere skiftende føringer slog Antonsen et hul og hev sejren hjem.

I anden runde venter en indonesisk kvalifikationsspiller i turneringen, der rangerer som en Super 500-turnering på World Touren.

Også Viktor Axelsen er med i anden runde torsdag. I første runde vandt den tidligere verdensmester efter lidt problemer mod den indiske kvalifikationsspiller Subhankar Dey.

Axelsen vandt 21-14, 19-21, 21-15.

Jan Ø. Jørgensen kommer til gengæld ikke til at spille mere i Jakarta. Han tabte i to sæt til verdensetteren Kento Momota efter at have ydet hård modstand i første sæt. Japaneren vandt 22-20, 21-11.

I anden runde får Momota fornøjelsen af Hans-Kristian Vittinghus. Danskeren slog den useedede thailænder Khosit Phetpradab med 21-12, 18-21, 21-16.

Rasmus Gemke måtte opgive at fuldføre sin kamp mod Jonatan Christie. Gemke trak sig efter at have tabt første sæt.

Damesinglen Line Kjærsfeldt må ufrivilligt holde tidligt weekend. Hun tabte til hjemmebanehåbet Fitriani Fitriani i to sæt. Indoneseren vandt 21-16, 21-14.

I herredouble gik Kim Astrup og Anders Skaarup videre med en sejr på 21-11, 21-15 over et useedet japansk par.

Til gengæld røg Mads Pieler Kolding og Niclas Nøhr ud efter et nederlag i tre sæt til et useedet indisk par, mens Mathias Boe og Carsten Mogensen led samme skæbne mod et useedet sydkoreansk par.

Dansk badmintonhåb sender stor stjerne ud i Indonesien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce