Dansk badminton-VM mangler to millioner


Dansk badminton-VM mangler to millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badminton Danmark kan endnu ikke stille den krævede garantisum for næste års VM. Arrangøren beder nu Københavns Kommune om hjælp.

Næste år skal Danmark for første gang i 15 år være vært for badminton-VM - hvis altså ikke økonomien sætter en stopper for arrangementet.

Ifølge politiken.dk mangler Badminton Danmark nemlig to millioner kroner for at kunne stille den nødvendige garanti for det 12,7 millioner dyre projekt.

Falder pengene ikke snart, kan værtskabet ryge sig en tur.

- I alleryderste konsekvens kan det betyde, at vi må trække os som arrangører, men vi håber naturligvis ikke, at det kommer så langt ud, siger Charlotte Malmroes, der er direktør i Badminton Danmark, til politiken.dk.

VM-arrangørerne har hele tiden regnet med to millioner kroner i støtte, som Københavns Kommune oprindeligt tilkendegav, at man ville støtte med.

Indtil videre har kommunen dog kun bevilget 700.000 kroner, men arrangørerne har bedt om mere støtte.

- Det har helt klart været vores forventning, at vi ville få de her penge. Det er også derfor, at vi kommer tilbage med hatten i hånden, siger Malmroes.

Hun forventer, at arrangørerne selv kan finde de sidste 700.000 kroner, hvis Københavns Kommune lever op til løftet og bevilger yderligere 1,3 millioner.

VM-stævnet skal afvikles i Ballerup Super Arena i slutningen af august næste år. Danmark blev tildelt værtskabet tilbage i december 2011.

Dansk badminton-VM mangler to millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce