Dansk EHF Cup-kvartfinale ender uafgjort


Dansk EHF Cup-kvartfinale ender uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Tvis Holstebro kan være tilfredse efter uafgjort i EHF Cuppens første kvartfinale mod Kolding København.

Den første kvartfinale i herrernes EHF Cup mellem hjemmeholdet fra KIF Kolding København og Team Tvis Holstebro endte 24-24.

Dermed sikrede gæsterne sig det bedste udgangspunkt inden returopgøret.

De to hold fulgtes ad det meste af første halvleg i det rent danske opgør.

Få minutter inden pausefløjtet havde Team Tvis dog skabt sig en føring på 12-10, men to dumme fejl fra gæsterne side gjorde, at KIF Kolding København gik til pause ved stillingen 14-12 i hjemmeholdets favør.

Det var ellers Team Tvis, der havde overtaget i store dele af første halvleg og dækkede offensivt op - en taktik der ikke faldt i hjemmeholdets smag.

Kort inde i anden halvleg fik gæsterne igen kontakt ved stillingen 15-15, men efter tre KIF-scoringer i træk, valgte Team Tvis bænken at kaste det grønne time-out-kort, og med otte minutter tilbage stod der 21-21 på måltavlen.

De to hold fulgtes ad indtil slutfløjt, og selvom gæsterne flere gange var foran med et enkelt mål i kampens døende minutter, endte opgøret uafgjort.

Det norske dommerpar stod for flere mærkværdige kendelser i EHF cuppens kvartfinale, og de to trænere var synligt utilfredse med den norske indsats i det danske opgør.

Returopgøret mellem de to sidste danske mandskaber i EHF Cuppen spilles søndag den 28. april.

Dansk EHF Cup-kvartfinale ender uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce