Danmark tabte stort til Frankrig


Danmark tabte stort til Frankrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Det danske herrelandshold led et stort nederlag, da det i aftes foran 3000 tilskuere mødte værtsnationen Frankrig i turneringen George Marrane.

Frankrig vandt med 32-23, og det var især i 2. halvleg, at det danske mandskab gik ned. Ved pausen var Frankrig kun foran med et enkelt mål.

- Det fungerede fint i starten, hvor først Lars Jørgensen og herefter Claus Møller Jacobsen styrede angrebsspillet flot. De dækkede 6-0, og det passede os fint. Efter pausen begynder de at dække 5-1, og det havde vi det ikke godt med. De fik mange kontrascoringer, og vi fik alt for mange udvisninger, sagde landstræner Torben Winther efter nederlaget til Frankrig.

Danmark blev ramt af hele syv udvisninger, hvoraf Lars Jørgensen fik de tre af dem, hvilket betød, at han blev diskvalificeret.

Tyndt forsvar

Desuden måtte Morten Bjerre sidde udenfor i hele anden halvleg, da han fik en nerve i klemme i armen.

I forvejen måtte Torben Winther se bort fra blandt andre Lars Krogh Jeppesen og Joachim Boldsen på grund af skader.

- Forsvaret bliver efterhånden tyndere og tyndere, efterhånden som flere og flere spillere skal skånes eller sidder udenfor, konstaterer Torben Winther.

Dansk topscorer blev Christian Hjermind med otte mål, hvoraf de tre blev sat ind på straffekast. Joel Abati scorede syv gange for det franske hold.

Danmark havde kvalificeret sig til finalen ved at spille uafgjort mod Serbien og Montenegro og vinde med fire mål over det franske klubhold Ivry. Frankrig havde vundet sine puljekampe overbevisende over Brasilien og Grækenland.

På fredag skal det danske landshold i gang med sin sidste forberedelsesturnering, inden VM i Tunesien starter den 23. januar. I Lauritz Knudsens Cup skal Danmark på tre dage spille mod Brasilien, Tjekkiet og Sverige.

Danmark tabte stort til Frankrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce