Danmark skal oppe sig

Det danske juniorlandshold i golf med blandt andre fynske Sebastian Cappelen skuffede med en syvendeplads ved VM i Japan. Her træner Sebastian Cappelen på hjemmebanen i Odense Eventyr Golf Klub inden afrejsen til Japan.
Foto: CARSTEN BUNDGAARD

Danmark skal oppe sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffende syvendeplads til golfjuniorer

GOLF: Det danske juniorlandshold skal spille langt bedre i næste måned i Slovenien, end holdet gjorde ved VM i Japan, hvis det med succes skal forsvare sin EM-titel.

VM sluttede med finalerunde i går, og da den var afsluttet, måtte danskerne konstatere, at de to indledende dages samlede delte andenplads var forvandlet til en endelig syvendeplads.

Og så var der den ekstra torn i øjet for danskerne, at det var broderlandene Norge og Sverige, der snuppede den samlede henholdsvis førsteplads og andenplads. Australien sluttede som treer.

Efter en katastrofal runde fredag fandt danskerne dog i går tilbage til noget af det gode spil fra de første to runder og leverede med 206 slag i finalerunden den bedste runde under turneringen.

Problemet var imidlertid, at de øvrige nationer i toppen også spillede op til deres bedste i finalen.

- Drengene startede godt og slog igen boldene godt fra tee til green. Vi puttede godt og fandt længderne. Men vi havde desværre ikke helt nok bolde, der faldt i, så vi kom ikke langt nok ned i scoren, siger landstræner Thomas Holm Larsson.

Danmark endte 19 slag ringere end de vindende nordmænd.

Cappelen på 12. plads

Norges Anders Christiansen delte den individuelle sejr med amerikaneren Bud Cauley.

Bedste dansker blev fynske Sebastian Cappelen på en 12. plads. Den 18-årige spiller fra Odense Eventyr Golf Klub var ellers en overgang på en tredjeplads i den individuelle stilling.

Danmark skal oppe sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce