Danmark klar til EM

Rikke Skov omfavnede Mette Sjøberg, da Danmark fredag vandt 21-19 over Tyrkiet i en EM-kvalifikationskamp i håndbold for kvinder. Kampen blev spillet i Århus. Holdet er dermed klar til EM i Makedonien i december.
Foto: POLFOTO/Andreas Szlavik

Danmark klar til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en hektisk afslutning kvalificerede de danske håndboldkvinder sig fredag til EM i december med en sejr på 21-19 over Tyrkiet.

Håndboldkvinderne klarede skærene. Med en sejr på 21-19 over Tyrkiet kvalificerede landsholdet sig fredag aften til EM i december i Makedonien. Med et nederlag i den første kamp i Tyrkiet på 24-25 lurede fiaskoen ellers, men da det gjaldt på hjemmebanen i Århus, trak de bedste danske spillere alligevel det længste strå i en hektisk afslutning, hvor en ellers klar sejr var ved at blive tabt på gulvet.

Kampen igennem var Danmark i front, men de nerver, som hele tiden lurede under overfladen, var alligevel ved at spille danskerne et puds, da der manglede et par minutter. Lene Lund Nielsen fik sin tredje udvisning og et dermed rødt kort, og tyrkerne havde nøgternt set overtaget i hele anden halvleg.

Ved pausen var Danmark ellers foran med 12-5, og det var ikke ét mål for meget. Karin Mortensen stod godt kampen igennem, og Line Jørgensen var endnu engang danskernes farligste skytte. Fem mål blev det til for den blot 18-årige højreback, der scorede alle sine mål efter pausen, hvor Danmark ellers generelt faldt i kadence.

Men selvom tyrkerne kom tættere og tættere på, kunne tilskuerne i en fyldt NRGi Arena alligevel juble deres helte til sejr og en tilbagevenden til det gode selskab, når der i december spilles EM.

Danmark klar til EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce