Danmark går efter syv OL-medaljer

Foto: Scanpix

Danmark går efter syv OL-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi har skruet op for vores medaljemålsætning, fordi vi efter et skuffende år 2007 for dansk elitesport har set mange stærke internationale resultater i det seneste halve år. Vi kommer til Beijing med et hold på 16 forskellige idrætsgrene - og i øjeblikket ser vi de største medaljechancer i brydning, cykling, håndbold, ridning, roning, badminton og sejlsport, siger Team Danmarks direktør, Michael Andersen, i en pressemeddelelse.
Han mener, at Danmark samlet set har 16-18 potentielle medaljetagere. I den forbindelse har Michael Andersen store forventninger til bordtennisspilleren Michael Maze, triatleten Rasmus Henning og de danske kajakroere. Inden jul var forventninger ellers skruet ned fra otte til seks medaljer. Men de nuværende syv medaljer er et realistisk bud, fortæller Jesper Frigast Larsen, der er OL- og Elitechef i DIF.

- Jeg ved, at alle de danske OL-atleter går helhjertet efter en medalje - og det er klart, at jeg håber, at mange danske atleter vil overraske positivt, så vi kommer hjem med en historisk medaljehøst. Men den medaljemålsætning, vi nu har lagt os fast på, bygger på atleternes resultater den seneste periode - og det er derfor et realistisk øjebliksbillede af de danske chancer, siger han.

Danmark går efter syv OL-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce