Danmark fik god VM-lodtrækning


Danmark fik god VM-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Både hos spillere og træner var der udbredt tilfredshed med lørdagens lodtrækning til VM-slutrunden i herrehåndbold, som spilles i 2005 i Tunesien. Det danske mandskab kom i gruppe A med Frankrig, Grækenland, Angola, Canada og værterne fra Tunesien.

- Jeg synes bestemt, det ser fornuftigt ud, og de stærkeste nationer er blevet spredt godt ud. Frankrig er selvfølgelig et klassemandskab, og tuneserne på hjemmebane bliver en meget spændende opgave. Grækenland kender vi lidt til, mens Angola og Canada er helt ukendte for os. De sidste tre lande skal vi selvfølgelig slå, sagde landstræner Torben Winther.

Holdets anfører Kasper Hvidt og playmaker Claus Møller Jakobsen ligger helt på linje med deres træner.

- Vi bør slutte blandt de tre øverste. Måske havde det været bedre med Norge eller Tjekkiet i stedet for Tunesien, men hvis vi spiller med omtanke, så kan vi bruge tunesernes iver mod dem selv. Jeg glæder mig meget til turneringen, for ved EM fik vi folks øjne op for, at vi spiller flot håndbold, og det vil vi bygge videre på, siger Kasper Hvidt.

Valgte Danmark

Som værter kunne Tunesien selv bestemme, hvilken gruppe de ville i. VM-værterne var tilsyneladende begejstret for Danmarks gruppe, og derfor faldt valget på den. Danmark havde undgået stærke hold som Egypten, Island og Algeriet, der var placeret i de nederste seedningslag.

- Det er meget sjovt, at vi har fået værtsnationen, for det er altid en stor oplevelse, når der er fuld hus og tryk på. Tunesien spiller normalt ikke offensivt indianerforsvar som de andre afrikanske lande, men de ved, at vi ikke har det alt for godt med den slags spil, så måske har de en overraskelse parat til os, vurderer Claus Møller Jacobsen.

Revanche til gode

Turneringen starter den 24. januar, og finalen spilles 6. februar. Danmark skal forsøge at revanchere sig for en dårlig indsats ved sidste VM i 2003 i Portugal, hvor holdet mødte op med guldforventninger, men blev slået ud i mellemrunden.

- Vi tørster efter at få succes ved et VM. Vi har med to bronzemedaljer ved de seneste to EM-turneringer vist vores værd. Det gik galt ved sidste VM, men vi burde være klogere nu, siger Claus Møller Jacobsen.

De tre bedste hold i gruppen kvalificerer sig til mellemrunden, og hvis Danmark som forventet klarer sig videre, så venter der nogle meget vanskelige modstandere her - sandsynligvis i skikkelse af Slovenien, Rusland og Island.

Danmark fik god VM-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce