Danmark fandt afrikansk testmodstander


Danmark fandt afrikansk testmodstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske fodboldlandshold skal den 27. maj møde Senegal i en venskabskamp i Aalborg forud for VM i Sydafrika. Det glæder landstræner Morten Olsen.

Landstræner Morten Olsen fik sit ønske om at møde en afrikansk modstander opfyldt. Det danske fodboldlandshold skal i en venskabskamp møde Senegal den 27. maj, og det er en perfekt modstander set i lyset af, at Danmark ved VM er havnet i indledende gruppespil med blandt andet Cameroun.

- For at lave de bedst mulige forberedelser til kampene i Sydafrika, har det været en prioritet, at skaffe træningsmodstandere, der minder mest muligt om de tre hold, som vi skal møde i Sydafrika. Med Senegal får vi mulighed for at møde et hold, der som Cameroun er fysisk stærkt, og som spiller mere individuelt, og det hjælper os i vores forberedelse, siger Morten Olsen til Dansk Boldspil-Unions hjemmeside.

Danmark møder den 3. marts Østrig, men ellers er der færre testkampe op til en stor slutrunde, end der plejer at være.

- Set i lyset af, hvor få mulige datoer der er reserveret, så kan vi jo være ekstra glade for, at vi fik kvalificeret os direkte til VM-slutrunden, og dermed kunne bruge de to playoff-datoer som VM-forberedelse i stedet for, siger Morten Olsen med henvisning til venskabskampene mod USA og Sydkorea i november måned sidste år.

Kampen mod Senegal skal spilles i Aalborg i anledning af SAS Liga-klubben AaB's 125 års jubilæum.

- Aalborg er en rigtig fodboldby, så en A-landskamp er en af de begivenheder, der står øverst på ønskeseddelen. Vi ser derfor meget frem til kampen, og glæder os til at byde Senegal og det danske landshold velkommen til Aalborg, siger Aalborgs borgmester Henning G. Jensen.

Danmark fandt afrikansk testmodstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce