Daniel Martin vinder forårets sidste klassiker

Daniel Martin vinder forårets sidste klassiker.
Foto: AP/POLFOTO

Daniel Martin vinder forårets sidste klassiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garmin-Sharps Daniel Martin vandt årets Liege-Bastogne-Liege med god hjælp fra holdkammeraten Ryder Hesjedal.

Daniel Martin fra Garmin-Sharp kørte overraskende fra Joaquím Rodríguez på de sidste 200 meter og kom dermed først over målstregen i en spændende udgave af cykelkalenderens ældste endagsløb, Liege-Bastogne-Liege.

På vej op ad Côte de La Redoute - omkring 40 kilometer fra mål - var det David Lopez Garzia fra Sky, der åbnede et samlet felt og det lykkedes blandt andre danske Jakob Fuglsang og Alberto Rui Costa at følge med trop.

Afstanden til de otte mand i front blev aldrig rigtig faretruende for favoritgruppen og med cirka 25 kilometer tilbage af forårets sidste klassiker, var der igen samling på feltet - især takket være hårdt arbejde fra BMC.

På vej på ad Côte de Colonster med 17 kilometer til mål lykkedes det for en seksmandsgruppe med blandt andre Alberto Contador at komme af sted, og kort efter accelererede canadiske Ryder Hesjedal fra Garmin-Sharp og kom alene i front.

De resterende udbrydere blev hentet med omkring syv kilometer til mål, men Hesjedal startede turen op af den sidste stigning med et forspring på 20 sekunder.

Med seks kilometer igen, fik Hesjedal selskab af blandt andre Daniel Martin, Alejandro Valverde og Michele Scarponi.

På vej ind på den sidste kilometer stak Joaquím Rodríguez af og fik kort efter selskab af Martin, der kort efter satte Rodríguez af på de sidste 200 meter, og kunne køre alene over stregen.

Peter Sagan, der har haft et fantastisk forår med tre sejre og fire andenpladser i ni endagsløb, stillede ikke til start i den 99. udgave af den belgiske klassiker. Efter et hårdt forår med mange løbsdage, har Sagan valgt at holde pause indtil Tour of California i maj.

Daniel Martin vinder forårets sidste klassiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce