Dalum øger kravene til spillertruppen


Dalum øger kravene til spillertruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPSTART: Den nye 1. divisionsklub har hentet spillere i såvel Nordjylland som hos naboerne i Odense

FODBOLD: Fire nye ansigter var dukket op, da trænerduoen Hansen og Hansen - Johnny og Leon - i aftes kaldte til samling for første gang siden sommerferien for Odenses nye 1. divisionsklub Dalum.

Morten Panduro er vendt tilbage fra B1909, Anders Hansen er kommet til fra OB's Danmarksseriehold, og så er Andrew Tembo-broderen Enoch Tembo på prøve i Dalum, mens 22-årige Evrard Ble prøver lykken på Fyn efter at have spillet for flere jyske klubber, blandt andre AaB, FC Nordjylland og FC Aarhus.

21 spillere var igang i aftes, og Johnny Hansen har allerede fået sit førstehåndsindtryk af de nye.

- Evrard Ble er en fysisk meget stærk spiller, og det ser meget fornuftigt ud. Enoch Tembo er ikke så stor, men han har en god teknik. Anders Hansen er venstre back, men kan også spille i midterforsvaret, siger Johnny Hansen, der glæder sig til at se alle tre i kamp, hvilket sker allerede i morgen, når Dalum tager til Fredericia for at spille træningskamp.

Hårdt program

Kampene er lagt tidligt i forløbet, fordi Dalum over sommeren har kort tid til at forberede sig på en tilværelse som 1. divisionshold.

- Det er benhårdt på så kort tid. Vi fortsætter med at træne tre gange om ugen, som vi har gjort tidligere, men dels vil vi nok lægge en ekstra træning ind, når det er krævet, og dels vil vi generelt kræve mere af spillerne. Vi går ikke udover den halvanden time, når vi træner, men træningen bliver mere intensiv, for især fysisk skal vi altså et gear op for at kunne være med i 1. division, siger Johnny Hansen, der sammen med Leon Hansen skal have Dalum-holdet klar til premieren ude mod Superliganedrykkerne fra Frem den 1. august.

Der er ingen i førsteholdstruppen, der har sagt farvel til oprykkerne, men en del spillere mangler fortsat på grund af ferie.

Dalum øger kravene til spillertruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce