Dalum gik ned med fanen højt


Dalum gik ned med fanen højt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PRESSET: Come-backet til 1. division blev besværligt, men også opmuntrende

Frem-Dalum 2-0 1. division

FODBOLD: Parkeringspladsen ved Valby Idrætspark og Ellebjerg S tation er ikke så overfyldt, som da Frem spillede i Superligaen.

Det er der så nogle håbefulde unge mennesker, der har udnyttet til at erobre et hjørne af pladsen og stå og øve sig på sækkepiber!

Så Dalum-bussen kunne køre hjem fra Valby om ikke med trommer så dog med piber.

Uden point men dog med moralen i behold.

- Der er mange, der siger, vi får det svært i 1. division, men vi skal nok få nogle sejre, vurderede debutanten Mikael Knudsen.

Den tidligere OB'er er ny mand i midterforsvaret sammen med Ulrik Rosenby, og de to fik noget at øve sig på fra kampens start, hvor Frem virkelig kom frem på banen.

- Jeg tror, mange af spillerne var nervøse, sagde Michael Knudsen.

Og Frem har trods en del spillerafgang et hold med masser af erfaring fra de højere rækker, så det lå næsten i kortene, at Dalum skulle få det svært - trods Frems ret så svingende resultater i træningskampene.

- En pligtsejr, mumlede manden, der skubber vognen med is på pinde og i vafler rundt i Valby Idrætspark, mens han satte den på plads.

I begyndelsen af kampen havde Dalum stort besvær med lange bolde, der blev spillet ned i dybden i retning af de to hurtigløbere, Søren Weibel og Mirko Selak, men der nåede alligevel altid at komme fightende fynske fødder i vejen for afslutningerne.

I slutningen af 1. halvleg dalede tempoet lidt, og det sidste kvarter stod der Dalum på.

Dalum kom i gang

Der var gået 24 minutter, inden gæsterne fik den første afslutning inden for målrammen - signeret René Schwartz, som sled hårdt i det som ene mand i front. Men som 1. halvleg skred frem begyndte kombinationerne at lykkes på Dalums tæt befolkede midtbane, og Mads Boye var efter et gedigent gennembrud fra venstre kant tæt på at sikre Dalum en overraskende føring.

Kort efter pausen lykkedes at få sendt Schwartz af sted med en lang bold. Den tidligere Liverpool-målmand, Jørgen Nielsen tøvede og bakkede, så Schwartz kunne nå ind i feltet og trykke af. Men stolpen var i vejen, og så åd Frem sig ellers gradvist og grådigt ind i kampen igen.

Morten Panduro var tæt på at udligne Mirko Selaks åbningsføring, da han som afslutning på en flot solo-tur tvang Jørgen Nielsen ud i en refleks-parade, men da rutinerede Lars Brøgger kort efter gjorde det til 2-0, røg luften ud af Dalum - nu var der mere blæs i sækkepibe-spillerne, mens kampen stille og roligt ebbede ud.

- Vi viste måske for stor respekt for Frem, og det skal vi ikke have for nogen, mente Mikael Knudsen, der spillede sin første divisionskamp nogensinde som midterforsvarer og slap fornuftigt fra det.

Frem havde teten det meste af kampen og de største chancer - blandt andet to skud på overliggeren.

Men Dalum spillede efter en tung start pænt med i det meste af kampen .

- Med lidt tur i den kunne vi have fået uafgjort, men vi mødte et godt hold, der spillede med stor tålmodighed. Jeg synes dog, vi kan tage herfra med humøret i behold, vurderede den ene halvdel af Dalums træner-duo, Johnny Hansen.

Dalum gik ned med fanen højt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce