Dalum fik styr på forsvaret og slog Kolding


Dalum fik styr på forsvaret og slog Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Dalum havde i de seneste to træningskampe mod B1913 og Fredericia haft alvorlige problemer i forsvaret, hvor målene var haglet ind.

Men de problemer lagde det nybagte 1. divisionshold bag sig i aftes, hvor Dalum-spillerne på udebane slog deres tidligere 2. divisions-rivaler fra Kolding FC.

Svær start

- Vi spillede godt og fik styr på spillet, selv om det lige tog de første 10-15 minutter af 1. halvleg - desværre nåede de at score inden da, fortæller Dalum-træner Johnny Hansen, der priser sig lykkelig for, at Michael Knudsen er kommet til holdet.

- Han satte et godt aftryk på spillet, fik dirigeret og sørgede for at styre forsvaret, fortæller Johnny Hansen tilfreds.

Kolding FC kom foran med 1-0 på mål af den tidligere OB- og B1913-spiller Tomas Jørgensen, men Dalum fik hurtigt udlignet til 1-1 med et lob sendt afsted af René Schwartz.

Schwartz matchvinder

Efter pausen tog Dalum-spilleren igen fat, og blev matchvinder for fynboerne med endnu et frækt lob over Kolding-keeperen.

- Det var en positiv oplevelse. Vi havde 16 spillere med, og de kom alle sammen på banen. Og der var ikke nogen ændring i samspillet og forsvaret, da vi skiftede ud. Jeg tror, det bliver en god sæson, siger Johnny Hansen, som dog stadig mener, der er nogle spillemæssige skønhedsfejl, der skal en tur i træner-kiggerten.

- Der er altid noget, der kan blive bedre, smiler han.

Dalums første opgave i 1. division er en udekamp mod Frem den 1. august.

Dalum fik styr på forsvaret og slog Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce