Dagens tripel


Dagens tripel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

49. Odense-Vojens 1 1,70

Dette er det nærmeste, fynboerne kommer et lokalopgør i ishockey. Kampene mod Vojens er dem, OIK allerhelst vil vinde, og selv om jyderne har vundet de tre sidste gange i Odense, er der denne gang gode muligheder for hjemmesejr. OIK´s træner, Mario Simioni, der har spillet for Vojens i flere sæsoner, har hentet et par spillere i sin gamle klub op til denne sæson. Det må give ekstra motivation, ligesom udesejren i søndags mod Rødovre også tæller til hjemmeholdets fordel. Vojens kan til gengæld præsentere en ny, målfarlig spiller, Jason Melong, men det er næppe nok til sejr.

51. Björklöven-Luleå 2 1,45

Björklöven er nyoprykket og har tilsyneladende slet ikke format til den bedste række i svensk ishockey. 10 nederlag i 11 kampe er det blevet til, så et nyt af slagsen ligger lige for. Luleå tabte ganske vist mandag med 2-6, men det var til topholdet AIK. De foregående to udekampe har Luleå vundet.

63. Tampa Bay - Detroit 1 1,35

En enkelt kamp i amerikansk fodbold har sneget sig med på en dag, hvor der stort set ikke er andet end ishockey at spille på. Tampa Bay har ganske vist tabt de tre seneste kampe, men de har alle været mod tophold i andre grupper. Detroit har holdet tidligere besejret klart på udebane (31-10), så det virker ret oplagt med en gentagelse her på hjemmebane.

Samlet odds: 3,32

Dagens tripel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce