Dårlig start kostede til sidst


Dårlig start kostede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Selv om 26-21 måske ikke lige frem vidner om det, så mente Odenses træner, Ulrik Jørgensen, at hans hold lige så godt kunne have løbet med begge point.

- Ja, vi kunne lige så godt have vundet. Ved 21-20 er der en stillingskrig på flere minutter, hvor der ikke bliver scoret. Uheldigvis er det Ydun, der først får hul på bylden og vinder krigen.

- Så er det klart, at det begynder at stramme til, så vi forcerer vores spil, og Ydun får i stedet scoret på kontra. Men kampen var tættere, end cifrene fortæller.

Knust fra start

Starten på kampen var dog langt fra tæt. Efter små 20 minutter var Odense-pigerne bagud 4-11. Og det var især forsvarsspillet, der voldte kvaler.

- Vi laver en justering af vores forsvar, hvor vi går op og skygger Karin Hjort, der havde gjort det rigtig godt. Det kaster lidt grus i deres maskineri, og da vi så får lavet et par mål, får vi gejst, forklarer Ulrik Jørgensen, der kunne se sine piger gå til pause bagud 10-12.

Stolperne i vejen

Midtvejs i 2. halvleg fik Odense udlignet og kom endda foran med et enkelt mål. Men så var det også slut.

- Vi bruger rigtig mange kræfter på at komme op, og det koster i slutfasen, hvor vi mangler både held og det sidste overskud.

- Og så brænder vi set over hele kampen alt for mange chancer. Karina Friis i Ydun-målet står rigtig godt før pausen, det skal med. Og så har vi helt ekstremt mange skud, der tager stængerne, siger Ulrik Jørgensen.

Odense kan nu se frem til et par giftige opgør på hjemmebane mod hold, der også roder rundt i bunden af rækken.

- Vores indsats i dag er godkendt, det var ikke i Ydun, vi havde planlagt at få point. Jeg synes, vi er sluppet godt ud af kampen og kan tage en hel masse moral med os, efter vi kom tilbage fra den dårlige start.

Dårlig start kostede til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce