Dårlig landing: Kiks blev dyrt for fynsk tumbler

Anders Wesch var tæt på medalje i World Games. Foto: Michael Moseholm-Hansen

Dårlig landing: Kiks blev dyrt for fynsk tumbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Wesch fra OGF nummer seks ved World Games i Polen.

Tumbling: Anders Wesch fra OGF var meget tæt på at tage en medalje og på sætte personlig rekord ved World Games i polske Wroclaw.

I den indledende runde havde Wesch sikret sig topplacering som nr. tre ud af ti, kun overgået af den russiske nationale mester Maxim Shlyakin, og verdensranglistens nr. 2. Mikhail Maikin fra Azerbaijan.

I finalerne tangerede Wesch finalens højeste karakter på 37.800, men desværre sendte et kiks i landingen i den første øvelse tumbleren uden for medaljerækken. Anders Wesch, 23, sluttede på en samlet placering som nr. 6. Konkurrencen blev vundet af den regerende mester Luo Zhang fra Kina.

Anders Wesch efter finalerne

- Ærgerligt...Jeg gik efter guldet men desværre var de små marginaler ikke med mig i dag. Det er virkelig surt, for anden øvelse viser, at målet var helt realistisk.

Landstræner Michael Moselund-Hansen bakker Wesch op og siger:

- Anders har niveauet, det viser begge hans øvelser. Var han blevet stående i landingen i første øvelse havde det givet over 38.000 og så havde han vundet. Men sådan er elitesport og desværre skulle det ikke være sådan denne gang.

Mikkel Skræddergaard fra Odense GF blev nummer 10 i dobbelt mini-trampolin i World Games, hvor man konkurrerer i en lang række af de idrætsgrene, der ikke er optaget i OL.

Den danske tumbling-trup til World Gym blev op til mesterskaberne hæmmet af en skade under den afsluttende udtagelse i Odense. Rasmus Steffensen fra Skanderborg måtte melde afbud. Unge Steffensen - der allerede har vundet en World Cup-titel og EM sidste sommer i junior-klassen og netop er fyldt 18 år - har fået sit gennembrud det seneste års tid.

Dårlig landing: Kiks blev dyrt for fynsk tumbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce