Da skallerne føg i Kerteminde


Da skallerne føg i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LEG I SANDET: Forrygende volley i trope-temperaturerne på Nordstranden
BEACHVOLLEY: Som speakeren så poetisk udtrykte det under den skærmende kasket i de næsten toscanske temperaturer på Nordstranden i Kerteminde:

"Han smashede bolden i sandet, så det føg med sten og muslingeskaller..."

Det var den første af to DM-semifinaler i Fanta-touren, hvor nummer ét, to og tre går direkte til DM-finalen på Amager Strand i august.

Det fynske islæt i herrefinalen var show-manden Jens Larsen fra Marienlyst - han blev akkompagneret af den lille beach-ekspert Andreas Olesen, der nu flytter fra Odense til København for at spille for Amager.

- For mig er beach-spillet mere en mulighed for at få mig rørt lidt uden for inde-sæsonen, som jo starter for mig mandag. Men Andreas lever og ånder jo for beach-spillet, prustede Jens Larsen efter den tabte herrefinale til den snu Bo Søderberg og Jonas Napier - 17-21, 19-21.

Den "fynske" duo var ved at nå op i andet sæt.

- Men jeg er meget uheldig i en blokade, og i næste bold nærmest header Bo Søderberg jo bolden over til os. Rent fysisk var de dog nok en tand skarpere end os og lagde et godt servetryk på os. Desuden kan Andreas bedst li' at springe i noget lidt blødere end sand end her i Kerteminde, sagde Jens Larsen.

Larsen og liren

Han sørgede for liren - blandt andet ved at kaste sig ud over reklamebanderne og så lige benytte lejligheden til at forsøge at rette lidt på resultattavlen, der hang derude!

Men undervejs har temperamentet flammet lystigt.

- Din narrøv, råbte Jens Larsen efter dommeren i turneringen i Løkken...

Den positive overraskelse var Anders Hoyer, DHG, og Peter Lyck, Marienlyst, der spillede med om tredjepladsen, som kunne have givet direkte DM-billet til Amager.

I tredje og afgørende sæt tabte de 14-16 til Kim Kaszas og Lars Lunde efter en meget tæt kamp.

Hoyer ærgerlig

- Men det var ikke så meget det med tredjepladsen. For vi er næsten sikre på DM-billetterne alligevel. Men vi slog dem om lørdagen. Deres 20 års erfaring i det her spil blev alligevel for vanskeligt at hamle op med, sagde en bundærgerlig Anders Hoyer.

Han og Lyck fik først sidste år blod på tanden til strand-spillet efter en femteplads ved Vejers Strand.

- Det er et helt andet spil end indendørs. Her rører vi bolden hver gang, og jeg kan godt li', når jeg selv kan være med til afgøre boldene, siger Hoyer, der læser idræt på universitetet og lige har købt lejlighed i Odense.

- Selv om ingen rigtig tror på det, så får vi altså et hold i DHG indendørs i år igen. Gode gamle Peter Lyø er jo en fighter, og vi får et par gode forstærkninger, sagde Hoyer.

DHG'erne Thomas Lyø/ Peter Lyø blev kun nummer syv i Kerteminde, mens kvindernes finale blev vundet af Mette Flügger og Danmarks bedste kvindelige volleyspiller Pia Larsen, der er professionel i Italien.

De besejrede Thilde Emilie og Birgitte Gjerde Hansen i to sæt. Her blev DHG's Dorthe Larsen nummer syv sammen med beachspecialisten Karin Iversen.

Da skallerne føg i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce