DM på bane stærkt besat


DM på bane stærkt besat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PROFILER: Team Odense Energi jagter medaljer på hjemmebanen
CYKLING: Fra i eftermiddag og hen over weekenden skal der fordeles masser af medaljer, når banerytterne dyster om DM på Odense Cyklebane.

Både mænd og kvinder er til start, og hos mændene vil Team Odense Energi givetvis tage godt for sig af retterne.

Det lokale hold er Danmarks førende på bane og har jo netop høstet både guld og sølv ved EM for U23-ryttere.

Mesterskaberne begynder som nævnt i aften, hvor der er individuelle forfølgelsesløb på programmet: 3 km for kvinder og 4 km for mænd, som det sig hør og bør.

Her skal Team Odense Energis Alex Rasmussen - nyslået U23-Europamester i scratch - formentlig kæmpe med Jens Erik Madsen, Team Glud &Marstrand, om guldet.

Jens Erik Madsen er en stærk temporytter, der ved EM vandt sølv i eliten sammen med Michael S. Larsen. De lokale Casper Jørgensen og Michael Berling kan dog også tænkes at lægge en billet ind i kampen om DM-guldet.

Hos kvinderne ligger det til, at den nykårede DM-vinder på landevej, Pernille L. Jakobsen fra Team Bornholm, skal kæmpe med Mie Bekker Lacota, ABC, der er EM-sølvvinder.

Åbent pointløb

I dag skal der desuden deles medaljer ud i sprint, og her har hjemmeholdet de bedste bud i den forsvarende mester, Henrik Nielsen, og i unge Kasper Jessen.

Kvindernes sprint følger i morgen, hvor der hos mændene samler sig mest opmærksom om formiddagens 1000 meter på tid og eftermiddagens pointløb.

I 1000 meteren er Alex Rasmussen forsvarende mester med klubkammeraten Casper Jørgensen som forsvarende sølvvinder, og de to er igen storfavoritter.

Pointløbet ser åbent ud. Hverken nummer ét eller to fra sidste år, Jimmy Hansen og Morten Christiansen, er til start, så her er det svært at pege på en forhåndsfavorit.

Søndag er der kun herre-finaler på programmet. Mændenes 4000 meter holdforfølgelsesløb ligner en benhård duel mellem Glud &Marstrand og Team Odense Energi. Førstnævnte er handicappet af Morten Christiansens afbud, og det gør vel ikke hjemmeholdets chancer for at forsvare DM-guldet mindre.

Der sluttes af med Alex Rasmussens paradedisciplin, schratch, som for første gang nogensinde er på et DM-program.

DM på bane stærkt besat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce